Baterie vs. ROM

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
Solid.sn
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2 | Samsung Omnia 7

Baterie vs. ROM

Post by Solid.sn »

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli je možné, že při použití jiné než oficiální ROM (RUU_Duttys_Topaz_WM6.5_Leo_R6) byla pohotovostní doba zařízení znatelně kratší než s originální HTC ROM.

Jde mi o to že mám doma tři Diamondy, všechny stejně nastavené, na dvou je oficiální nová ROM a na jednom je výše uvedená ROM a zařízení s oficiální ROM vydrží o dost déle...

Dá se s tím něco dělat? Děkuji :)
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire Z

Baterie vs. ROM

Post by rampage »

mrkni co mas za verzi radia to ovlivnuje vydrz nejvic, dutty mel u nekterych rom radia ktera dost zrala baterku
Johnynekk
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Baterie vs. ROM

Post by Johnynekk »

Rampage: mam 2.43.25.19 a baterka opravdu moc nevydrzi ;-)...Mam taky Duttyho ROMku, myslis, ze mam udelat uprage radia ;-)
Solid.sn
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2 | Samsung Omnia 7

Baterie vs. ROM

Post by Solid.sn »

Já bych to ani neřešil, četl jsem že Diamond 2 na baterku prostě moc nevydrží a docela jsem na to byl i připravenej, když ale vidím že ten na kterým jsem tu ROMku přeflashoval musím pořád nabíjet a ostatní jsou bez problému tak mě to štve, jelikož mi ta oficiální ROMka moc nevyhovuje. :)

Verze Radia je 4.49.25.17

-- doplnění předchozího příspěvku (stř pro 30, 2009 20:35) --

Verzí Radia to ale nebude protože na všech třech telefonech je verze stejná... :(
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire Z

Baterie vs. ROM

Post by rampage »

Johnynekk wrote:Rampage: mam 2.43.25.19 a baterka opravdu moc nevydrzi ;-)...Mam taky Duttyho ROMku, myslis, ze mam udelat uprage radia ;-)
Tak to je asi ono, je to nejhorší verze radia co se týká baterie co jsem měl. Telefon vydržel polovinu času co předtím. Teď mám 4.49.25.17 a je to úplně o něčem jiném. Radia řady 43 byla prý dost baterkožravá.
Johnynekk
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Baterie vs. ROM

Post by Johnynekk »

Díky, vyzkousim a kdyztak napisu jak to vypada ;-)
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”