Zdravím,
včera sem si nainstaloval SPB Mobile Shell v3.5.2 build 9745. Funguje sice v pohodě, ale zmizel mi Správce úloh (v horním pravém rohu, po kliknutí vyjede seznam spuštěných aplikací, buď je můžu zavřít nebo na ně přepnout), a nevím jak ho dostat zpátky. Reinstal sem zkoušel ale nepomohl. Pokud vypnu SPB MS tak se zase objeví.
Proto hledám buď řešení tohoto problému, nebo nějaký Správce úloh (nebo ještě lépe, nějaký widget pro SPB Mobile Shell kterí jde umístit na plochu).
Mimochodem o správci úloh v Nastavení>Systém vím, ale je docela nepohodlné jít takhle hluboko do menu kvůli ukončení pár aplikací, nebo jejich přepnutí, a zástupce na plochu mi dát nejde.
PPC: MDA Compact V
ROM: Offiko od T-mobile, Verze: Windows Mobile 6.5, ROM 2.13.113.4, rádio 4.49.25.05.
Edit:\\ VYŘEŠENO, NAINSTALOVAL SEM SPB SM 3.5.1 A VŠE FUNGUJE TAK JAK MÁ. Prosím lock nebo delete.
Aplikace pro správu úloh
Aplikace pro správu úloh
Jen doplním, že abys viděl horní systémovou lištu i v Mobile Shellu, je nutné její zobrazení povolit v nastavení programu, jinak ji program "překryje", respektive se zobrazí přes celou obrazovku (to platí pro všechny 3.x verze Shellu).
Aplikace pro správu úloh
Ja som to riesil tak ze som si stiahol http://www.dotfred.net/TaskMgr.htm. Tlacidlo telefon ( lave dolne) som nastavil ze po podrzani sa mi spusti tato aplikacia.