c:twee: Jednoduchý twitter klient od českého autora

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Náš občasný přispěvatel a čtenář s přezdívkou carnero před několika měsíci přesedlal z Windows Mobile na Android. Systém ho natolik zaujal, že se rozhodl blíže prozkoumat SDK a následně se pustit do tvorby vlastní aplikace. Jeho prvním dítkem je jednoduchý twitter klient s názvem c:twee. Pro Android sice existuje celá řada twitter klientů, nicméně najít nějaký s pěkným rozhraním a jednoduchým ovládáním bez zbytečných nastavení, bylo celkem problematické. A tak začal vznikat c:twee, kompaktní twitter klient, který nedisponuje žádným nastavením, prostě jej jen spustíte a používáte. Aktuální verze 0.20 už je dostupná přímo v Android Marketu (vyhledat jej můžete přes název "ctwee").

Bleskovka

c:twee neustále běží na pozadí v intervalu od 4 do 30 minut (podle toho, zda je telefon uspaný nebo ne) stahuje nové zprávy z vašeho účtu. Po nainstalování programu je nutné klienta autorizovat ve vašem účtu, což je proces, který vám zabere maximálně několik desítek vteřin. Vývoj programu je teprve na začátku, ale carnero s ním má velké plány a na jeho vývoji pracuje každým dnem i nocí. Pokud si tohoto českého twitter klienta chcete vyzkoušet, stáhněte si jej z [url=market://search?q=pname:carnero.ctwee]Android Marketu[/url]. Další informace o programu a pěkný popis najdete na autorově blogu, informace o nových verzích můžete sledovat na oficiálním twitter kanálu aplikace c:twee.

Bleskovka
Qwerts
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 640

Post by Qwerts »

Sikovny chlapec, libi se mi vzhled aplikace, skoda ze nepouzivam twitter ani android... :)
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

Post by Daidalos »

Lépe bych to nevystihl ;-)
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Mhhh..., musím smeknout ! Opravdu skvělé ! Jen tak dále...
danteantik
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Magic

Post by danteantik »

půjdu to hned vyzkoušet, třeba se bude mému Magicovi líbit:o)
Post Reply

Return to “HTC telefony”