to predchozi video pusobi divne ... jako by to snad ani nebyla 2.1 verze, vypada to jako by do toho nikdo ani nesahnul

mozna je to nejaky zamer HTC ktery se snazil noveho androida vizualne slajnovat se starsi verzi ale ...
treba jen namatkou android verze 2.1 ma umet pouzit animovana pozadi (teda nevim jak zrovna na tom heru ale snad to pujde obecne) ... celkove to vypada vizualne vyladene
zkuste tohle video, to vypada uz mnohem lepe
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=VFTXCs56Iv8[/youtube]
zajimave je jak google nasel kompromis v poctu ploch a pritom vyresil i problem s rychlou dostupnosti kterekoliv z nich. Hero ma diky sense ui tech ploch 7 ale pohyb mezi nimi neni uplne prakticky, je jich fakt hodne a dostat se z jedne strany na druhou

... android 2.1 jich ma tedy 5 a pohyb mezi nimi je mozny i diky nove roletce.
edit: porad mi ale pripada reseni ktere pouziva alternativni homescreen DxTop jako uplne nejlepsi ... 4 plochy, a na kazdou je mozne se dostat jen jedinym gestem v jednom ze 4 zakladnich smeru. Sice je to obvykle pro noveho uzivatele trochu matouci, ale pokazde presne vite na kterou plochu se dostanete pohybem nahoru, dolu, vlevo vpravo ... tak jak to maji oficialni homescreeny mam dojem ze jsou dva smery nevyuzite