Originál folie na Touch Cruise

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Post Reply
Gooorila
přispěvatel
přispěvatel

Post by Gooorila »

Zdar
Více než rok jsem na telefonu používal folii přibalenou v balení. Telefon nocím běžně v kapse, jsou tam i klíče, nikdy nebyl žádný problém. Když se mi začal odlepovat rožek, koupil jsem u sunnysoftu folii Brando na tento telefon, vysolil z ni 3 kila a folie se odlepila po pěti týdnech.
Protože si myslím, že jsem přípravě před nalepením, věnoval dostatečný prostor, nechci již fólii od brando.

Je nějaká možnost koupit v českém eshopu originální folie, které jsou přibaleny u zařízení v krabici?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Mám pocit, že tyhle origo fólie se nikde neprodávají, takže se budeš muset poohlédnou po jiném řešení. Btw já jsem měl kdysi Brando fólii na HTC Universal snad rok a půl (a to samé na MDA2) a vždy bez potíží, i když je pravda, že ta zařízení měla zapuštěný displej, takže nehrozilo odlepení například při vkládání do kapsy.
Gooorila
přispěvatel
přispěvatel

Post by Gooorila »

No, na G900 mám taky Brando a není problém. To jen u toho cruise je problém, ale tím, že je to nezauštěný displej mě to nenapadlo, protože ta originál tam držela fakt dlouho.
Každopádně je to jedno, protože s mi lepí smůla na paty a dnes mi shodou okolností odešel digitizér :o(. Naštěstí je ještě v záruce...
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

ajaj, tak to je nepříjemné, tak snad reklamace bude bez potíží.
Post Reply

Return to “HTC Touch series”