Zdar
Více než rok jsem na telefonu používal folii přibalenou v balení. Telefon nocím běžně v kapse, jsou tam i klíče, nikdy nebyl žádný problém. Když se mi začal odlepovat rožek, koupil jsem u sunnysoftu folii Brando na tento telefon, vysolil z ni 3 kila a folie se odlepila po pěti týdnech.
Protože si myslím, že jsem přípravě před nalepením, věnoval dostatečný prostor, nechci již fólii od brando.
Je nějaká možnost koupit v českém eshopu originální folie, které jsou přibaleny u zařízení v krabici?
Originál folie na Touch Cruise
Mám pocit, že tyhle origo fólie se nikde neprodávají, takže se budeš muset poohlédnou po jiném řešení. Btw já jsem měl kdysi Brando fólii na HTC Universal snad rok a půl (a to samé na MDA2) a vždy bez potíží, i když je pravda, že ta zařízení měla zapuštěný displej, takže nehrozilo odlepení například při vkládání do kapsy.
No, na G900 mám taky Brando a není problém. To jen u toho cruise je problém, ale tím, že je to nezauštěný displej mě to nenapadlo, protože ta originál tam držela fakt dlouho.
Každopádně je to jedno, protože s mi lepí smůla na paty a dnes mi shodou okolností odešel digitizér :o(. Naštěstí je ještě v záruce...
Každopádně je to jedno, protože s mi lepí smůla na paty a dnes mi shodou okolností odešel digitizér :o(. Naštěstí je ještě v záruce...
ajaj, tak to je nepříjemné, tak snad reklamace bude bez potíží.