Settlers: Poctivá strategie s originální grafikou

Zajímavé hry pro iPad a iPhone, tipy a návody
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Po nedávno vydaném titul Red Alert přichází na iPhone předělávka legendární hry Settlers, za kterou stojí původně francouzské herní studio Gameloft. Hra má poctivých 227 MB, ve kterých se ukrývá nejen originální grafika z počítačové verze, ale samozřejmě i kvalitní hudební doprovod a zvuky. Těšit se můžete na celkem rozsáhlou kampaň za čtyři národy, velké množství jednotek a budov a samozřejmě i nejrůznější herní lokace, které budete během hraní postupně objevovat. Veliká škoda je, že aktuální verze nenabízí režim volné hry a multiplayer, ale třeba se dočkáme s dalšími bezplatnými aktualizacemi.

Bleskovka

The Settlers
Bleskovka
Cena: 5,49 EUR
Velikost: 227 MB

Trailer
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6XsLoy_XwgY[/youtube]
Revin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Nexus S

Post by Revin »

Vypadá to opravdu hezky a Settleři jsou prostě klasika, až bude čas tak si to asi stáhnu.

Jsem jen zvědavý jak dlouho bude trvat než se tady zase někdo ozve s tím že ho Iphone hry nezajímají a proč to tady je :-)
Warlock
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Qtek 8310

Post by Warlock »

Velká škoda, že to není remake původního (nejprodávanějšího) druhého dílu nebo 10th Anniversary - tedy dílů, kde bylo potřeba ještě stavět cestičky pro pohyb obyvatel. Podle mého soudu by se ani o tolik nezhorsilo ovladání.
Post Reply

Return to “Hry a zábava na iOS”