Zdravim, mam dotaz. Pouzivam v HTC Touch Pro 2 zalozku Weather a pokud chci pouzit vice mest nebo i jedno mesto jine nez Plzen napise to chybovou hlasku:
nadpis: Connection Error
text: There was a connection error while attempting to download weather data. Retry?
moznosti reakce: Yes, No
V pripade yes tato chyba vybehne znova. Problem tedy nejspise bude ve stylu zapisu mesta ale nevim kde konkretne. Drive byla data do weatheru prenesena z ROM verze 6.1 pomoci SPB backup, pote byl proveden upgrade na US verzi windows mobile 6.5 a vcera jsem provedl nahrani oficialni EU verze protoze ji jiz HTC vydalo ale porad to nejde. Nepomaha ani odstraneni mest v registru.
Diky za odpovedi
Problem s Weather v Manille
-
Kyong
- nováček

- Zařízení: HTC Desire Z
Je možné, že to je výpadkem serveru. Už pár dní se mi nedadří vůbec aktualizovat počasí a vždycky to fungovalo. Taky WM6.5 - offical rom.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vypadek serveru neni zadny,aktualizace pocasi jedou stale,dnes a to i u vice mest.
Me osobne se tohle stava kdyz se pokousim aktualizovat pocasi pres wifi a telefon je nejakou dobu nepouzivany, vetsinou mi staci odpojit a pripojit wifi a je to.
Od vcerejsiho odpoledne 9.3.2010 se mi nedari aktualizovat pres gprs/edge pocasi pod polozkou moje poloha,ostatni mesta vybrana ze seznamu se aktualizuji(pres kabel a active sync to take nejde).Pres wifi vse probehne ok.Ani se pres gprs/edge neaktualizuje poloha v google mapach(momentalne vase poloha je nedostupna).Ma nekdo podobny problem?