kde jsou fotky?

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Post Reply
kylián73
nováček
nováček
Zařízení: SAMSUNG B7610 OMNIA PRO

kde jsou fotky?

Post by kylián73 »

dobrý den,
dnes jsem poprvé zapnul tento přístroj a jako jednu z možností, které jsem chtěl hned vyzkoušet byl fotoaparát. Když ale stisknu tlačítko fotoaparátu, fotka se (pravděpodobně) nikam neuloží,protože když si ji pak chci přehrát, objeví se hlášení "žádný soubor". Můžete mi pls poradit, co dělám špatně? Jako místo pro uložení fotky mám nastaveno "moje úložiště", protože paměťovou kartu zatím nemám.
Když se pak podívám do této složky pomocí správce souborů, žádný soubor s fotografií (jpg) tam není :(
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

kde jsou fotky?

Post by Svestka »

V uložišti "moje uložiště" by měla být složka DCIM a v ní ještě dlší složka tu otevřeš a tam by měla být výsledná fotografie, každopádně by neměl být žaden problém prohlédnout fotku přímo v aplikaci určené k focení.
kylián73
nováček
nováček

kde jsou fotky?

Post by kylián73 »

ve složce DCIM už žádnou další podsložku nemám. A jak se jmenuje ta podsložka, ve které jsou vytvořené fotky? Že bych ji zkusil vytvořit ručně, třeba se to pak chytne...
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGSII

kde jsou fotky?

Post by Termiks »

Hele a domáčkneš to tlačítko foťáku? Má dvě polohy...Na první zaostří na druhou fotí...
kylián73
nováček
nováček

kde jsou fotky?

Post by kylián73 »

já jsem ale idiot:))) no jasně, dyť je to jak na foťáku! to je tím jak má člověk něco nového tak se skoro bojí to stisknout :)
díky za natrknutí.....
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

kde jsou fotky?

Post by Svestka »

Teda tak nedomáčknutí tlačítka mě ani nenapadlo ale hlavní je že byl problém vyřešen :)
fore
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10

kde jsou fotky?

Post by fore »

no :D tak tohle je narez :D na vecer sem se dobre pobavil :) jn 2 polohova spout fotoaparatu... cos mel pred tim proboha
kylián73
nováček
nováček

kde jsou fotky?

Post by kylián73 »

tož...jsem rád, že jsem někoho pobavil...:)
měl jsem siemens cx65, tehdy se ještě moc neostřilo...:))
jenom se zamáčklo a zvukově vyšlo hlasité cvaknutí, které bohužel nešlo nijak vypnout, takže to vždycky polekalo všechny v okolí včetně těch, co jsem fotil
takže já jsem i tady vždycky silně 1 stisknul a čekal jsem co bude...a ono nic :)
jinak na foťáku canon ixus mi to samozřejmě fungue stejně jako tady, akorát mi to prostě nějak nedošlo :oops: :oops: :oops:
soufler
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro2

kde jsou fotky?

Post by soufler »

No tos teda pobavil :grin: Se divim, že to vůbec termikse napadlo, mě teda ani ve snu... 8-)
Post Reply

Return to “Samsung OmniaPRO”