wktask na wm 6.5.1
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
wktask na wm 6.5.1
zdar.pouzivam zatial wm 6.5 od makeveral-a a xcel by som prejst na wm 6.5.1,ale neviem ci mi tam bude fungovat wktask,kedze tam je start uz dole.ked som skusal jednu z prvych verzii wm 6.5.1 tak mi to tam neslo...alebo existuje nejaka dobra nahrada za wktask???
wktask na wm 6.5.1
Ja ked som skusal wktask pred nedavnom,tam mi fungoval na wm6.5.1 bez problemov. Aj sa to prisposoby tej tensej hornej liste.
Sak urob zalohu a vyskusaj.
Sak urob zalohu a vyskusaj.
-
matelkoxxl
- smartguru

wktask na wm 6.5.1
no ved prave to nexcem robit.nebudem iba kvoli tomu flashovat a potom vsetko vracat s5,keby to neslo,preto sa pytam tu,ci to ma niekto nahodene a funguje mu to na 100%...
wktask na wm 6.5.1
ziadny flash. Iba zaloha s spb backup a ked ti to nebude korektne fungovat,tak obnovys zalohu s spb backup.A mas vsetko tak ako pred instalaciou wktask.
-
matelkoxxl
- smartguru

wktask na wm 6.5.1
ale ja mam teraz wm 6.5,takze najprv by som musel flashnut novu rom s wm 6.5.1 a keby to neslo,tak zasa spat wm 6.5...
wktask na wm 6.5.1
aha. Tak ja som mal wktask na builde 23080 co je jeden z poslednych,takze to musi rovnako dobre fungovat aj na najnovsom builde,kedze sa tam zase v podstate nic nezmenilo.
Jediny rozdiel oproti wm 6.5 je ze ta lista je tensia co wktask sa tomu prisposobi.
edit: Takze nahodil som wktask na najnovsi build 230504 a funguje uplne korektne.
Jediny rozdiel oproti wm 6.5 je ze ta lista je tensia co wktask sa tomu prisposobi.
edit: Takze nahodil som wktask na najnovsi build 230504 a funguje uplne korektne.