hardwarová tlačítka

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
tonykov
nováček
nováček
Zařízení: HTC DIAMOND

hardwarová tlačítka

Post by tonykov »

Zdravím, chtěl sem se zeptat jestli někdo neví, kde by se daly vyměnit ty čtyři hardwarový tlačítka. Už od koupě sem to měl trošku vysouplí jeden rožek a používáním se ta fólie odlepila a nevypadá to nic moc... Díky
DoLin
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond

hardwarová tlačítka

Post by DoLin »

nedaji se sehnat, aspon ne zvlast...musis si obednat celou sadu http://www.mnshop.cz/zbozi-2091-kryt__h ... iamond.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

hardwarová tlačítka

Post by ziminix »

Ale co by se nedaly: http://cgi.ebay.com/HTC-TOUCH-DIAMOND-P ... 3c9ac3124e" onclick="window.open(this.href);return false;

Vyměnit to doma by neměl být problém, možná jenom základní nářadí si pořídit, nicméně to není drahá záležitost, určitě levnější než servisní práce.
NaTuRaL
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC - DESIRE, TP, Himalaya

hardwarová tlačítka

Post by NaTuRaL »

spis doporucuji servis - mam takovy dojem zoe je to oprava vramci reklamace , nekde na foru, jsem to cetl ale ted nereknu kde
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

hardwarová tlačítka

Post by ziminix »

Pokud to uznají jako záruční vadu, tak není co řešit.
blackman_82
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

hardwarová tlačítka

Post by blackman_82 »

ted se mi tel. vratil z opravy a uznali mi to na zakuru takze zadny strach. Tel. jsem hodil v patek na sberne misto v praze a ve strdu uz byl zpet ;o) Jen mi od navraceni ze servisu nejde gps takze uz ho tam mam znova a uz je tam tyden a porad je ve stavu zakazky ze se ceka na nahradni dil :o( Jooo kdyby to tak nestihli opravit do 30dnu to by byla parada ;o)
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”