Marketplace Regional Switch

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

Marketplace Regional Switch

Post by jerry_stolarik »

Několik lidí tady mělo problém měnit nastavit Marketplace na Americké tak aby měli více aplikací..... Dneska jsem narazil xda na zajimavy free programek... Kterým se dá změnit Marketplace na Americke, Nemecke, Fancouzské, Řecké a Turecké..

Je třeba stahnout a nainstalovat program...A pak si v seznamu vyhladat Kody danne země a měloby to fungovat.

Zatim jsem nezkoušel....

Link

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=577627" onclick="window.open(this.href);return false;
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Marketplace Rgional Switch

Post by radospol »

hehe bol som rychlejsi:) som to postoval aj s cabom na stiahnutie v bleskovke Market place. Mam to vyskusane a funguje bez problemov.
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

Post by jerry_stolarik »

sry..nevsim jsem si ze uz to tu je...vypada to jakoužitečna věc...zatim
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

je to uzitocna vecicka,takze je to dobre ze to clovek najde aj tu:)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Do amerického Marketplace se dá dostat i bez switche (i když je to velmi užitečná utilita). Stačí si v zařízení v Regional settings nastavit English (United states), pokud možno ještě před vůbec prvním spuštěním/aktualizací Marketplace klienta. Ve svém Live ID profilu mám rovněž nastavenou zemi USA, i když obsah amerického Marketplace mi jde procházet i bez přihlášení přes Live ID. Jen nakupovat zatím nejde, leda že byste měli bankovní účet třeba v Polsku, kde to již jde.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”