Několik lidí tady mělo problém měnit nastavit Marketplace na Americké tak aby měli více aplikací..... Dneska jsem narazil xda na zajimavy free programek... Kterým se dá změnit Marketplace na Americke, Nemecke, Fancouzské, Řecké a Turecké..
Je třeba stahnout a nainstalovat program...A pak si v seznamu vyhladat Kody danne země a měloby to fungovat.
Zatim jsem nezkoušel....
Link
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=577627" onclick="window.open(this.href);return false;
Marketplace Regional Switch
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Marketplace Rgional Switch
hehe bol som rychlejsi:) som to postoval aj s cabom na stiahnutie v bleskovke Market place. Mam to vyskusane a funguje bez problemov.
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
sry..nevsim jsem si ze uz to tu je...vypada to jakoužitečna věc...zatim
je to uzitocna vecicka,takze je to dobre ze to clovek najde aj tu:)
Do amerického Marketplace se dá dostat i bez switche (i když je to velmi užitečná utilita). Stačí si v zařízení v Regional settings nastavit English (United states), pokud možno ještě před vůbec prvním spuštěním/aktualizací Marketplace klienta. Ve svém Live ID profilu mám rovněž nastavenou zemi USA, i když obsah amerického Marketplace mi jde procházet i bez přihlášení přes Live ID. Jen nakupovat zatím nejde, leda že byste měli bankovní účet třeba v Polsku, kde to již jde.