Dobrý den, potřeboval bych pomoc. Od známého jsem si koupil HTC TyTN II a jelikož jsem ho chtěl mít čistý a v pův. nastavení, provedl jsem hard-reset. Poté jsem potvrdil reboot, ale po restartu naskočila jenom bílá obrazovka. Můžu spusit jenom bootloader, ve kterém je napsáno:
KAIS100
SPL-1.56.0000
CPLD-8
Když jsem se po spuštění bootloaderu pokusil spojit zařízení s počítačem (winXP SP3), na displeji se sice nápis serial změnil na USB, ale activesync zařízení nenašel. Tak jsem zkusil aspoň něco vykřesat za MTTY. Výsledek je následující:
Cmd>info 0
Platform Model ID:KAIS10000
Platform HW Board ID:31, PVT1
Cmd>info 2
HTCSHTC__001‰řđ'HTCE
Cmd>info 8
--- 2K bytes sector version ---
DEVICE NAME=samsung_k9k2g08
DEVICE ID=0xAA
DEVICE MAKER ID=0xEC
PAGE SIZE=0x800
TOTAL PAGE SIZE=0x840
BLOCK COUNT=0x800
BLOCK PAGE=0x40
Checking block information
BLOCK 0 (0x0) is reversed block
BLOCK 1 (0x1) is reversed block
BLOCK 2 (0x2) is reversed block
BLOCK 3 (0x3) is reversed block
BLOCK 8 (0x8) is reversed block
BLOCK 296 (0x128) is bad block
OS NOT FOUND !!!
Máte někdo prosím nějaké nápady, jak mě dostat z téhle šlamastiky?
Díky moc za každý nápad
TyTN II - Nelze nastartovat OS po hard-resetu
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Stahnout a preflash nejlepe oficialni rom.
Problém je v tom, že nemůžu ten telefon ani připojit přes ActiveSync, což po mě žádá utilita pro upgrade ROMu pomocí počítače. Když se i přesto pokusím nahrát ROM, naskočí instalace pouze do 1%, pak se mobil restartuje, displej zůstane bílý a v počítači mi to vyhodí tohle:

To je vše, čeho jsem zatím docílil. Nemáte pls nějaké další nápady?
-- doplnění předchozího příspěvku (ned lis 01, 2009 14:10) --
Ještě abych to upřesnil. Snažil jsem se napravit to pomocí tohoto návodu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835
ale problém je v tom, že když telefon připojím k počítači pomocí USB kabelu, ActiveSync ho ani nenajde. Nemůžu tedy nakopírovat JumpSPL do mobilu...takže teď nevím, jestli je chyba v mém počítači nebo opět v mobilu. Měl někdo stejný problém?

To je vše, čeho jsem zatím docílil. Nemáte pls nějaké další nápady?
-- doplnění předchozího příspěvku (ned lis 01, 2009 14:10) --
Ještě abych to upřesnil. Snažil jsem se napravit to pomocí tohoto návodu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835
ale problém je v tom, že když telefon připojím k počítači pomocí USB kabelu, ActiveSync ho ani nenajde. Nemůžu tedy nakopírovat JumpSPL do mobilu...takže teď nevím, jestli je chyba v mém počítači nebo opět v mobilu. Měl někdo stejný problém?
Asi budes muset flashnout pomoci pametovky.
Takže zkusil jsem to, ale nepovedlo se. Dělal jsem to podle tohoto návodu (vždy metodou přes microSD kartu):
http://forum.xda-developers.com/showthr ... OM+microSD
Zkusil jsem tedy rovnou ten flash ROMu pomocí karty (bod 5) a dopadlo to takhle - vložil jsem kartu s ROMem (vytáhnutý z verze "RUU_Kaiser_HTC_WWE_1.56.405.5_radio_sign_22.45.88.07_1.27.12.11_Ship"), dal do mobilu, spustil bootloader a aniž by vyskočilo nějaké okno (které by se mě podle návodu mělo zeptat, jestli chci flash), rovnou se na displeji objevilo "loading", po ani ne pěti sekundách "update" a pak se nad nápisem update objevili nějaké červené čísla a poté to skočilo zpátky do bootloaderu a nic víc
Zkusil jsem tedy ještě flash HardSPL (původní je 1.56) na doporučovanou 3.29 podle bodu 3 - nakopíroval jsem soubory na kartu, vložil do mobilu, spustil bootloader a - hned se na displeji objevilo "loading...", ale tím to skončilo.
Takže zas nic
Já už jsem z toho zoufalý
http://forum.xda-developers.com/showthr ... OM+microSD
Zkusil jsem tedy rovnou ten flash ROMu pomocí karty (bod 5) a dopadlo to takhle - vložil jsem kartu s ROMem (vytáhnutý z verze "RUU_Kaiser_HTC_WWE_1.56.405.5_radio_sign_22.45.88.07_1.27.12.11_Ship"), dal do mobilu, spustil bootloader a aniž by vyskočilo nějaké okno (které by se mě podle návodu mělo zeptat, jestli chci flash), rovnou se na displeji objevilo "loading", po ani ne pěti sekundách "update" a pak se nad nápisem update objevili nějaké červené čísla a poté to skočilo zpátky do bootloaderu a nic víc
Zkusil jsem tedy ještě flash HardSPL (původní je 1.56) na doporučovanou 3.29 podle bodu 3 - nakopíroval jsem soubory na kartu, vložil do mobilu, spustil bootloader a - hned se na displeji objevilo "loading...", ale tím to skončilo.
Takže zas nic
Já už jsem z toho zoufalý