Potvrzeno: HTC Hero se dočká upgrade na Android 2.0 Eclair

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Mám rád firmy, které jsou aktivní také na Twitteru, protože právě tam se lze dozvědět celou řadu zajímavých informací. A přesně to je případ oficiálního Twitter kanálu HTC, kde se včera objevila informace o připravovaném update na Android 2.0 "Eclair", který bude dostupný pro komunikátor HTC Hero (zobrazit recenzi). Aktualizace by se měla objevit v následujících týdnech, přesné datum ale zatím stanoveno nebylo. Inženýři v HTC nyní pracují na optimalizaci prostředí Sense právě pro Android 2.0, snad se tedy dočkáme nějakých zajímavých vylepšení také zde, i když už samotný Android 2.0 jich nabídne spoustu.

Image

Je škoda, že o aktualizaci pro HTC Dream a HTC Magic už se výrobce nezmiňuje, avšak co nezvládne výrobce, zachrání uživatelská komunita, takže získat Android 2.0 pro tyto zařízení nebude neoficiální cestou žádný problém, ostatně náš moderátor Kissman už o tom dříve informoval zde. Mimochodem, oficiální HTC kanál na Twitteru má nyní přes 50 000 followerů. Pokud také používáte Twitter, můžete na něm sledovat také SmartManii.
xcookx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire

Post by xcookx »

Pujde android 2 nahrat na jakykoli telefon s androidem mam namysli samsung i7500 nebo je to podle vyrobce ze to pujde jen na htc zarizeni? :?:
martan1981
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGS4

Post by martan1981 »

To zavisi od vyrobcu. Pripadne ak mas root a mozes nahravat akekolvek ROMky, tak na xda nieco uz ukuchtia. Na i7500 galaxy zatial nebola oznamena podpora vyrobcu, teda nie je iste ci samsung bude robit romku na toto zariadenie. Treba pockat na oficialne vyhlasenie, ak nejake bude :tlem:
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

Post by jerry_stolarik »

Někde jsem četl že pro dream už žadny officialni udate nebude... nemá prý na to dostatečně sylný hardware....

jinak teda docela zavidim Androium ty aktualizace.....kdyby to tak fungovalo i na WM..toby byla parada....
DaG
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Post by DaG »

Ahoj všem. Já byl rozhodnutý si HTC Hero koupit, ale když jsem ho držel v ruce, zjistil jsem, že kalendář nemá týdenní náhled, pouze měsíční a denní. Bez týdenního náhledu si však nedokážu používání kalendáře představit. Přitom třeba G1 od T-mobilu je taky s androidem a týdenní náhled v kalendáři má. Hledla jsem i na zahraničních forech a dost lidí si na to u Hero stěžuje. NIde jsem nenašel, že by to šlo nějak řešit (např. dohráním nějaké aplikace apod.). Nebude to tedy řešit aspoň nový android 2.0 pro Hero? Bude v něm týdenní náhled kalendáře? Pokud je dotaz nesmyslný, omlouvám se, zatím jsme žádný phone s OS neměl a teď chci pořídit něco právě kvůli synchronizaci s google kalendářem. Kvůli tomu jsme namísto Hero začal kouokat na telefony s WM systémem (např. HTC Diamond 2, HTC HD2 a Samsung Omnia II). Ale Hero mi taky přijde jako dobrý phone v poměru cena výkon. Tak co, neřeší můj problém třeba nový Android 2 pro Hero?
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Post by Luboš Klicpouch »

Nepotvrzená informace mluví o tom, že na T-Mobile G1 Eclail oficiálně nepřijde. Prý je Android 2.0 o pár KB větší v zákaldu na to, aby se do T-Mobile G1 vešel.. Ale jak píše Jirka, chlapci z XDA Developers se o to jistě postarají :)
Post Reply

Return to “HTC telefony”