Jak zprůhlednit lišty bez Titania

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 2X

Post by KVARK »

Nadpis mluví za vše. Přišel už někdo na to, jak nechat průhledné lišty ve WM6.5 i když se vypne Titanium??

Jak kdyby to dělal ten Mrkvosoft naschvál. Kdo chce mít stále pěknou Today nerušenou těmi
plnými lištami ze 6.1, tak musí používat tu jejich nástavbu... :evil:
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

V současné době není možné
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

Post by jerry_stolarik »

taky bych to chtěl.....ja používám normlní WM 6.1 Today....A taky to nemam....Je to fraška...
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by KVARK »

Je to fraška...
Jednoduché ale výstižné... :grin:
Nejde mi do hlavy, že by se tím na XDA nikdo nezabýval. Ale tyhle úpravy většinou zavání zvýšenou náročností na výkon/paměť :???: Každopádně ty neprůhledné lišty ze 6.1 kazí celý vhled Today , ale 6.5 zase nejedou tak plynule jak by měli...
jerry_stolarik
smartguru
smartguru

Post by jerry_stolarik »

no me to prijde jako fraska...skoda ze se tim jeste nikdo nezabiva na xda...me spis mrzi ze tim nikdo nezabiva v microsoftu..tam by to meli resit..a dalsich x veci.... podlde nekterych zdroju pracovaly na Windows Mobile 6.5....18 mesicu.... docela me i sklamalo titanium...myslel jsem ze je to jasna vec ze to bude fungovat jako wm 6.1 dnes.. budes si zvolit jake zalozky chces...presouvat nahoru a dolu...a hlavne ze bude nejaky sdk pro vyvojare ktery jednoduse prevede today pluginy z 6.1 na 6.5...takze vsechno bude fungovat....a nic.....pro me je touch flo i titanium uplne na prd...takze pouzivam stary dobry 6.1 vzhled.....

zdarec element332

(napsano na mem touch pro2)
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by KVARK »

No na Titaniu jsem ze všech nádstaveb WM zůstal nejdéle(2 měsíce :lol: ).
TF3D i Sense je HNUS. K tomu snad ani nemá cenu se vyjadřovat.
Takže stále používám klasickou Today v čele s SPB Pocket Plus a pár dalšími nepřekonatelnými programy(WKtask).
WM6.5 se mi velice líbí, ale jsem zastáncem naprosto hladkého chodu a připadá mi, že to není tak plynulé, jak by to mohlo být. Každopádně ten pěkný vhled závidím akorát jsem dal přednost rychlejšímu systému(6.1)
Na XDA najdeš hodně praktických přídavků do Titania.
Showaco Chome Editor_Beta1.6 (vypíná a přesouvá panely v Titaniu)
CDigiClock v0.46 Moc pěkné hodiny ale chcou ještě doladit.
Titanium Notification další super vychytávka
AccuWeather 4.2 Počasí přímo na Titanium
To vše je jen malá ochutnávka z excelentní práce XDA, ale to nemění nic na tom, že na 520MHz Qualcommu jsou 6.5ky dosti pomalé. Minimálně na mé Xperii to není moc plynulé. A nejen proto bych uvítal ty průhledné lišty ve WM 6.1....
Škoda no....
jerry_stolarik
smartguru
smartguru

Post by jerry_stolarik »

Moje origo 6.5 romka pro touch pro2 je doclea svižná.....rozhodně nepozoruju žádné spomalení oproti 6.1...

A jinak jsem skusil spoustu programů pro upravy WM 6.5 a Titania....ale to je všez XDA.....ja myslím že by to měl být micsrosoft....kdo je vytváří.....kdyby mebylo komunity XDA tak už WM zanikly...nikdo by je už davno nechtěl...

Je to fraška....
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”