je zde prosím někdo, kdo provozuje na S740 navigaci Sygic Mobile? Ptám se proto, že bych rád donutil Sygic, aby ve spolupráci s TMC přijímačem uměl zobrazit dopravní informace. Oficiálně zatím ve verzi pro WM není funkce TMC podporována, ale podařilo se mi na verzi 7.71 build 7034 stáhnout TMC drivery a tuto funkci oživit. Nicméně se mi jí se zapůjčeným GPS+TMC přijímačem nepodařilo rozchodit. Mám několik tezí, proč tomu tak je, ale potřebuju někoho, kdo má S740ku a TMC přijímač a chuť trochu experimentovat.
Rovněž jsem se snažil využít FM tuner, který S740ka má a udělat TMC přijímač z něho. Na foru XDA Developers je zajímavé vlákno, kde se toto podařilo na zařízeních HTC Diamond a pod. pomocí speciálně napsané aplikace HyperGPS. I když je aplikace psaná pro dotykovou platformu WM, podařilo se mi jí rozjet a zřejmě i funguje, ale problém je v tuto chvíli s navigačním SW, protože v onom vláknu je vše přizpůsobeno použití v iGo nebo Navigonu. Bohužel, tyto navi nejsou dostupné ve ver. WM standard, tedy zařizení bez dotykového displeje. Zatím neznám žádnou navigaci pro WM standard, která oficiálně umí TMC
Budu rád, když se tu objeví nějaký nadšenec a rád poskytnu podrobnější info...
PB