koupil jsem si HTC Diamond před pár dny z Aukro.cz, ještě se zárukou. Vše funguje OK, až na to, že NENÍ SCHOPEN NAJÍT SÍŤ? Sim kartu mám vloženou
Nemuže najít siť.
Nemuže najít siť.
Ahoj,
koupil jsem si HTC Diamond před pár dny z Aukro.cz, ještě se zárukou. Vše funguje OK, až na to, že NENÍ SCHOPEN NAJÍT SÍŤ? Sim kartu mám vloženou
zkoušel jak sim T-mobile, tak O2. Když dám zvolit síť ručně a vyberu tam T-mobile, tak píše: "Registrace do sítě..." a po delší době napiše: "Nelze provést registraci do vybrané sítě. Zvolte jinou síť nebo odpojte datové připojení a opakujte akci." Je tam ROM Eržika, už jsem zkoušel i hard reset, ale nic se nezměnilo. Prosím o radu. Díky
-
Putcha
- přispěvatel

- Zařízení: Omnia7
Nemuže najít siť.
Mne sa nechcel do siete prihlasit Kaiser. Pomohlo ked som siel do Start-Settings-(Personal)-Phone-Network a tam klikal na Find Network. Chytil sa az na 3-5 krat :(
Nemuže najít siť.
To muze byt klidne i tou romkou.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Nemuže najít siť.
pokud nepomohou výše uvedené rady, nahraj origo ROM a pokud ani potom si nezavoláš, tak je asi problém v HR 
Nemuže najít siť.
Hmm, tak jsem přehrál rom na orig. 1.93.831.1 a furt hledá síť a nenachází ať klikam na find network kolikrat chci. Takže to je asi v HW :(
Nemuže najít siť.
este skus prehrat nove radio, ke nie tak urcite vratit predajcovi, alebo reklamovat ak je este v zaruke.
- jacek
- smartmaniak

Nemuže najít siť.
nechci být poslem špatných zpráv, ale asi je problém v HW(ne v HR
)
prubnuls změnit polohu? myslím vyjít ven, poodejít pár metrů? U mě se něco podobného taky občas stalo a stačilo přejít kousek vedle a vše bylo v pohodě.
prubnuls změnit polohu? myslím vyjít ven, poodejít pár metrů? U mě se něco podobného taky občas stalo a stačilo přejít kousek vedle a vše bylo v pohodě.
Nemuže najít siť.
Nekupovat na aukro 
- jacek
- smartmaniak

Nemuže najít siť.
to niky79 : nešťastný názor, ale občas se přihodí že šlápneš vedle 
Nemuže najít siť.
Aukro je jeden z nejbezpečnějších inzertních serverů.Navíc telefon je v záruce.Já měl podobný problém.Telefon sice síť našel,ale pořád ji ztrácel a hledal znovu.Někdy našel a někdy ne.Nakonec jsem zjistil,že se snažil upřednostňovat síť (vysílač)který obsahoval vysokorychlostní data.Bydlím blízko Prahy a křížil se zde signal z Prahy s 3G(slabý) a místní s jen GPRS.Věčně šahal na to 3G,které po chvily ztratil a lovil znovu.Stačilo vypnout 3G a telefon běhá jedna báseň.
- berczo
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Nemuže najít siť.
Zkontroluj ještě verzi Rádia - někdy se stane, že vidíš, že máš všechny čárky, a tím pádem si myslíš, že máš full signál, ale přesto se ti nikdo nedovolá, nepříjde sms, atd .... je to testování s verzemi Rádia - viz. to, že tam byla Eržika 
Nemuže najít siť.
Tak jsem přehrál i Radio na verzi 1.09.25.23 a furt nic, takže ho asi pošlu na reklamaci. Nevíte jestli vadí (při reklamaci), když jsem tam nahrál origo ROM 1.93.831.1 s datem (07/18/08), ovšem telefon byl kupováný ještě asi 2 měsíce před tímto datem? Samozřejmě nahraji původní SPL.
Nemuže najít siť.
origo romky mozes nahravat bez straty zaruky.