ROM T-Mobile s HTC TD 2
ROM T-Mobile s HTC TD 2
nezkoušel jste někdo ROMku, kterou má T-Mobile na svých stránkách? Ja jsem ji zkusil a za boha mi tam nejde nastavit internet. Jako operátora mám Vodafone a když postupuju podle návodu, který maji na stránkách tak to nefunguje. Nesetkal jste se taky někdo s timhle problémem?
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
ROM T-Mobile s HTC TD 2
A nemá to T-Mobile nějak blokovaný v ROMce aby to nešlo přenastavit na jiného operátora?
Když sháníš novou ROM, ať už originální, či ne, doporučuji buďto na xda-developers.com, nebo přímo na stránkách tvého zařízení.
Když sháníš novou ROM, ať už originální, či ne, doporučuji buďto na xda-developers.com, nebo přímo na stránkách tvého zařízení.
ROM T-Mobile s HTC TD 2
to právě nevim jestli ji má blokovanou, ale vypadá to, že asi jo.. Ja jinde než na xda ROMky neshánim, tuhle jsem chtěl jen vyzkoušet a otestovat.
)
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
ROM T-Mobile s HTC TD 2
A jak ti to nefunguje? Jde ti to nastavit, ale pak se PDA nepřipojí, nebo te to vubec nepusti k nastavení ?
Kdyžtak zkus nainstalovat přímo CAB, kterej ti sám nastaví připojení k Vodafone. Dávám ti to do přílohy.
Kdyžtak zkus nainstalovat přímo CAB, kterej ti sám nastaví připojení k Vodafone. Dávám ti to do přílohy.
- Attachments
-
- Vodafone_settings.cab
- (58.35 KiB) Downloaded 37 times