TV CABEL
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
TV CABEL
Zdravim nemate někdo nejake zkušenosti s tv cablem na touch pro2...koupil jsem sijeden neoriginalni na ebay...a nechce mi tonějak fungovat.....mam originalni romku...a skoušel jsem všchny tv formaty...a nic...nemyslim že to je televizi...
diki za radu....element332
diki za radu....element332
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
TV CABEL
Mám originál jako Jirka a funguje jak na CRT TV tak na LCD TV i na projekčních TV jako byla na srazu.
-
jerry_stolarik
- smartguru

TV CABEL
tak...cekal jsem jestli kdyz prejdu na wm 6.5 problem se vyresi ale nic...
skusim trochu pospat situaci a snad mi nekdo bude schopny pomoct.....
mam ten neoriginalni kablik...kdyz spojim tv a touch pro2 s televizi tak se mi na telefonu objevi vyber z ruznych formatu...zvolim ten svuj a na obrazovce mobilu se mi zobrazi nabidka pro powerpoint internet a obrazky.chybi youtube......ale na tv se nezobrazuje nic...
kablik ma taky pripojku na nabijecku a sluchatka....kdyz pripojim nabijecku tak se telefon nabiji...
pokud mate nekdo trochu poneti co delam spatne....jestli mam instalovat nejaky soft nebo cokoli....pls..pisnete....
skusim trochu pospat situaci a snad mi nekdo bude schopny pomoct.....
mam ten neoriginalni kablik...kdyz spojim tv a touch pro2 s televizi tak se mi na telefonu objevi vyber z ruznych formatu...zvolim ten svuj a na obrazovce mobilu se mi zobrazi nabidka pro powerpoint internet a obrazky.chybi youtube......ale na tv se nezobrazuje nic...
kablik ma taky pripojku na nabijecku a sluchatka....kdyz pripojim nabijecku tak se telefon nabiji...
pokud mate nekdo trochu poneti co delam spatne....jestli mam instalovat nejaky soft nebo cokoli....pls..pisnete....
-
Misha kulicka
- přispěvatel

- Zařízení: BlackBerry Passport
TV CABEL
Teď ho mají v Sunnysoftu za 250 kč.
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/100PBA ... h-pro.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/100PBA ... h-pro.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
jerry_stolarik
- smartguru

TV CABEL
mm..takže na founu už senic instalovat nemusi.... jak vam jde prehravani v coreplayeru..? jde to plynule na tv.?
TV CABEL
Nemám kabel, tak jsem neměl možnost nikdy zkusit, ale řekl bych, že to na video nebude nic moc. Prezentace nebo web budou asi v pohodě, ale hýbající se obrázky nevim nevim. Ale třeba mě někdo vyvede z omylu.
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
TV CABEL
mno je to koukatelny ale lehce trhany... ja na tom sjel pres dovolenou celou serie pratel a dalo se to vydrzet ale urcite to neni na nejaky "machrovani". Kazdopadne fotky z toho jsou uplne krasne i s prechodem co nabizi HTC album