Poradíte mi, jak rozjet synchronizaci svýho Kaisera ve Windows 7?
Stáhl sem si nějaký drivery pro WMDC (64 bit), ale když spustim tu instalaci, tak doběhne skoro do konce, pak ten progressbar začne zase ubejvat (jako kdyby se to rozhodlo nakonec odinstalovat) a nakonec se instalace bez jedinýho slova ukončí...
Díky tomu se Kaiser nepřipojil ani přes kabel...
Tak jsem podle návodu, kterej jsem našel na internetu, rozbalil to instalačí *.msi a drivery na kabel nainstaloval ručně. Pak jsem nainstaloval ještě nějaký to zařízení WM a Kaiser se nakonec s WMDC spojil... Jenže ve správci zařízení zbývá ještě něco nenainstalovanýho. Dal jsem pro to zase hledat ty rozbalený ovladače, tak se mi to pojmenovalo "Periferní zařízení bluetooth" (chci synchronizovat přes BT), ale napíše to, že nelze nainstalovat, protože soubor nebyl nalezen.
Synchronizace neběží ani přes kabel...
Vždycky se na počítači i na mobilu ukáže ten progressbar, ale nic se neděje a po chvíli chyba
Netuší někdo, jak WMDC na Win7 x64 rozjet? Myslim, že kdyby se nainstaloval hned ten instalátor z prvních kroku, tak to poběží v pohodě, ale opravdu netuším, proč o to vždycky ukončí. Ve událostech systému jsem našel jenom něco, že instalace končí s kódem 1603, což je nějaký "Fatal error during installation", podle toho ale prd poznam.
WMDC + Windows 7 x64 = nejde :(
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
-
jenda.69
- častý přispěvatel

- Zařízení: Google Nexus S
To je ono (vzhledem k tomu, že v angličtině je v názvu slovo driver a instalačka se jmenuje drvupdate jsem usoudil, že jde jen o nějaký drivery)jenda.69 wrote:Stáhl sem si nějaký drivery pro WMDC (64 bit), ale když spustim tu instalaci, tak doběhne skoro do konce, pak ten progressbar začne zase ubejvat (jako kdyby se to rozhodlo nakonec odinstalovat) a nakonec se instalace bez jedinýho slova ukončí...
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Tak tahle kombinace mi normálně funguje.
-
jenda.69
- častý přispěvatel

- Zařízení: Google Nexus S
Bude to k neuvěření, ale může za to FIREWALL... Jenom tak "ze srandy" jsem vypnul firewall Eset Smart Security a synchronizace se rozjela.
//ale abych pravdu řekl, tak netušim, jaký pravidlo vytvořit, aby to jelo...
//ale abych pravdu řekl, tak netušim, jaký pravidlo vytvořit, aby to jelo...