Toshiba uvolnila upgrade na WinMobile 6.5 pro model TG01

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Ač se toto zařízení u nás zatím oficiálně neprodává, na našem fóru už jej několik uživatelů má a další třeba budou přibývat. Řeč je o zajímavém komunikátoru Toshiba TG01 s 1 GHz procesorem, pro který výrobce před malou chvílí uvolnil bezplatný upgrade na Windows Mobile 6.5. ROM je k dispozici v angličtině, němčině a francouzštině a stahovat ji můžete z oficiálních stránek. Majitelé tohoto zajímavého zařízení se pak mohou v diskuzi pochlubit, jak jsou s novou ROM spokojeni :-) .

Bleskovka
Bohouš
nováček
nováček

Post by Bohouš »

Pane Hrma neví se už něco o Xperii X1? Dík.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Bohouš: Zatím ne, dříve se sice objevila informace o tom, že bude oficiální upgrade dostupný, ale nedávno jsem někde četl, že to byla kachna a SE nic takového nepřipravuje, ale zkusím se zeptat přímo v SE.
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S4

Post by pk »

Ja mam taky pocit ze by isli sami proti sebe keby vydali na X1 wm 6.5. X2 nic extra nove neprinasa..

ale k teme.. spravili nieco v toshibe s tym ich ohavnym UI v novej rom?
Bohouš
nováček
nováček

Post by Bohouš »

Děkuju. Bohouš.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Toshibácké UI je fakt hnusné. Ač nemám například TouchFLO v lásce kvůli zdržování v práci, musím uznat, že vypadá asi 4x lépe než to co předvedla Toshiba.
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Musím říct,že jsem hódně zklamaný s toho updatu. Před týdnem jsem si stáhnul s XDA-Dev update na WM6.5 od Německého O2. Stím jsem byl vcelku spokojený. Vše šlapalo celkem spolehlivě a svižně,až do včerejška... Hned jak se objevil včera ofiko update na stánkách Toshiby tak jsem stáhnul update na O2 DE a naflešoval do TG01.... No a jaké jsou pozbatky ? Toshiba se opět předvedla,a co mohla to podělala... Ne že jenom má "nový" ofiko update starší Build OS než můj předchozí,ale dnes po jednom dni užívání jsem musel SIM vyndat s TG01 a dát do Omnie II. Sposta chyb a bugů,včetně neustálého se odpojování a připojování k datům, SMS jízdenku kterou si ráno poslal mi na TG01 prostě nepřišla. A přišla mi až po výměně za Omnii II... Taky mi připadá,že ofiko verze je prostě trochu línější. A nejhorší je,že už nemůžu TG01 updatovat původní verzí ROM s WM6.5...
Takže suma-sumárum, opět jsem se přesvěčil že Toshiba prostě neumí dělat PDA a že jejich podpora stojí za starou bačkoru...
Post Reply

Return to “Aplikace”