Zdravím,
měl jsem Sony Ericsson, v PC mám všechny sms v programu MyPhoneExplorer. Ten je dokáže vyexportovat do x různých formátů... chtěl bych je nějak dostat do Diamonda2... existuje nějaký program či způsob? nevíte? díky...
Import SMS
Import SMS
Pokud zvládne export do XML, tak pak by mohl fungovat import přes Jeyo Mobile Companion.
-
Gizmo
- nováček

- Zařízení: Sony Ericsson Live with Walkman
Import SMS
nějak to v tom programu nemůžu najít... CSV mám, ale není kde importovat... je tam pouze import kontaktů
Import SMS
V Jeyo dej File/Restore... ale netuším zda to bude fungovat a přelouská to ten formát z tvého programu.
(sorry, v předchozím příspěvku jsem původně psal CSV, správný formát je XML, měl jsem tu zrovna otevřený jeden CSV při psaní příspěvku, tak jsem se nechal unést)
(sorry, v předchozím příspěvku jsem původně psal CSV, správný formát je XML, měl jsem tu zrovna otevřený jeden CSV při psaní příspěvku, tak jsem se nechal unést)
-
Gizmo
- nováček

- Zařízení: Sony Ericsson Live with Walkman
Import SMS
Bohužel ty XML má každý program jinak dělaný, takže to Jeyo nezkousne
ale díky za pomoc...
Import SMS
tak skus vyexportit nejake pokusne kontakty z jeya a podla toho upravit tie tvoje a naimportit,
Import SMS
To prece nic neznamena. Pokud kazdy program pouziva jinou definici XML, nepujde toJiří Hrma wrote:Pokud zvládne export do XML, tak pak by mohl fungovat import přes Jeyo Mobile Companion.
Import SMS
niky79: jj máš naprostou pravdu, já jsem ten úvodní příspěvek psal ve spěchu a nějak jsem to nedoplnil.