potřeboval bych poradit přestal mi totiž fungovat displej na HDčku nebo spíš abych byl přesnej občas jde občas ne. Začalo to jenom samovolným restartováním, druhý den se zařízení zaseklo a bylo potřeba vyndat baterku (čudlík na zapínání nic nedělal) a pak zas zandat a potom vše šlo, další den se to stalo třeba 2x, další den 5x, no a teď když HDčko zapnu (nejdřív ale musim vyndat baterku min. na hodinu jinak čudlík opět nereaguje na zapnutí) displej se vůbec nerozsvítí ale je je slyšet normálně uvítací melodie a dokonce když mačkám tlačítka dole na disleji např.: "domů" tak jsou cítit vibrace a zajímavý je když zmáčku tlačítko na zapínání a pak mačkám "domů" tak zase nevibruje a když opět zmáčknu zapínací tlačítko a pak "domů" potom opět vibruje. Prostě to vypadá jako, že funguje a přitom vůbec nejde displej ... Napadlo mě reset na tovární nastavení ale nechci přijít o data proto to chci alespoň jednou spustit abych si moh data zálohovat (hlavně kontakty na zbytek s3r3 pes).
Pokud někoho z vás napadá nějaký řešení při kterým nepříjdu o data a nebude mě to stát tisíce v servisu, budu strašně moc vděčnej