HTC Touch HD - displej problém

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
wgmqe
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC HD

Post by wgmqe »

Čau,
potřeboval bych poradit přestal mi totiž fungovat displej na HDčku nebo spíš abych byl přesnej občas jde občas ne. Začalo to jenom samovolným restartováním, druhý den se zařízení zaseklo a bylo potřeba vyndat baterku (čudlík na zapínání nic nedělal) a pak zas zandat a potom vše šlo, další den se to stalo třeba 2x, další den 5x, no a teď když HDčko zapnu (nejdřív ale musim vyndat baterku min. na hodinu jinak čudlík opět nereaguje na zapnutí) displej se vůbec nerozsvítí ale je je slyšet normálně uvítací melodie a dokonce když mačkám tlačítka dole na disleji např.: "domů" tak jsou cítit vibrace a zajímavý je když zmáčku tlačítko na zapínání a pak mačkám "domů" tak zase nevibruje a když opět zmáčknu zapínací tlačítko a pak "domů" potom opět vibruje. Prostě to vypadá jako, že funguje a přitom vůbec nejde displej ... Napadlo mě reset na tovární nastavení ale nechci přijít o data proto to chci alespoň jednou spustit abych si moh data zálohovat (hlavně kontakty na zbytek s3r3 pes).

Pokud někoho z vás napadá nějaký řešení při kterým nepříjdu o data a nebude mě to stát tisíce v servisu, budu strašně moc vděčnej :tlem:
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

Post by Svestka »

No pokud ti zbytek jde jak má, tak po připojení k PC by ti měla proběhnout synchronizace nebo ne ?
wgmqe
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC HD

Post by wgmqe »

no kdybych jí měl na mobilu nastavenou tak možná jo, ale já mám nastavený USB disk kvůli MP3, klipům, fotkám atd. I když vlastně ne, protože i když to teď připojim k PC tak se disk neobjeví a dokonce se ani nerozsvítí oranžové světýlko na tlačítku pro zapnutí a to ani při připojení do nabíječky (ani když je vypnutý ani když je zapnutý) => vůbec se nenabíjí. Tohle jsem zapomněl v prvním příspěvku uvést ...
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”