Problem s pristupem na sitove disky

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Mesiah
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond2

Post by Mesiah »

Zdravicko, mam svou domaci wi fi sit, kde mam nasdileny disk na stolnim pc (sdileni je pro vsechny (everyone)), ktery se jmenuje MUJ a je na 192.168.2.3 a chci se k nemu prihlasit z HTC Touch Diamond2 od T-Mobilu.
V Diamondu mam nainstalovany TotalCommander, takze normalne vlezu do slozky \plugin a pak do \\\LAN, dam <new server>, jmeno dam treba muj a server location dam \\192.168.2.3\ a dam OK.
Pak normalne poklikam na novou ikonu "muj" a v adresnim radku mam cestu "\\192.168.2.3\" ale nezobrazi se mi naprosto zadna slozka, ikdyz by se mi melo zobrazit prinejmensim "Sdílené dokumenty"...
Můžete mi poradit, co dělám špatně? :(
Předtím jsem experimentoval jsem s HTC Network plugin, ale ten me naprosto sklamal, takze jsem pak musel pristoupit na HardReset :(
(BTW: od te doby mam v polozce TouchFLO 3D u nastaveni zapnutí a vypnutí G-Senzoru text: "Gir automátic de pantalla" místo českého textu, nevite co s tim?)

Dotaz 2:
V Opere pro WM mi po startu nejde pretocit display, musím ji pokažde vypnout a zase pres spravce programu v TouchFLO do ni vlest a az pak mi jde preklopit dislpay, co je to za bug?

Čekal bych od systemu, který je na trhu přes 10 let míň bugů, omg.... tohle vědět, tak Android jasna volba... :roll:
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Na jaké bugy jsi narazil? Skoro vše je problémem softwaru třetích stran...

Jinak ty sdílené složky jsou hrozně problémové. Někdy jdou, jindy ne. Nejčastěji je problém v ROM. Sám s tím mám problémy, tak jsem přešel na FTP. Jinak zkoušel jsi to i na jiném PC otevřít?

Když by sis pořídil android a narazil na bug, tak bys taky tvrdil, že tohle bys u 18 let starého systému nečekal?
Mesiah
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond2

Post by Mesiah »

ok, řekněmě, že to s rotací prohlížeče je problém třetí strany.
Ale s tou sití to přece v MS nemůžou myslet vážně...
Maj prostě systém pro desktop a systém pro pocket pc, takze tam uzivatel ocekává bezproblemovou komunikaci...
je to prostě výsměch.

hm, každopádně zítra mě čeká pár hovorů do t-mobilu a mozna i do htc (je to T-Mobile MDA Compac V, známý jako HTC Touch Diamond2) a budu zjistovat, jak je to s prechodem na WM 6.5, protoze tohle je fakt hrozny, jak jsem rikal uz pred tim, tohle by důvod, proc jsem se rozhodl pro tohodle ehm... zarizeni...
Informatice se venuju nejaky patek a tak jsem potreboval profesionalni masinku, ale tohle je jen hloupa cihla se smesnou vydrzi.... :roll:
omlouvam se, jestli nekomu nevoni to co rikam, ale zatim me nikdo nepresvecil o opaku, treba po 22. 10. budu mluvit jinak... Mno uvidime...

BTW: Jak se mam zaregistrovat na XDA Foru ? Nechapu jejich AntiSpamnovy system, co chteji abych jim tam napsal trebas na type "Wings" ?
"HTC S730" nebo "S730" nebo "730" nebo "HTC"...?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Ono spíš jde o to, že samostatné WM nepodporují síťové disky :wink: TotalCommander je také od třetí strany. Jinak v Resco Exploreru mi Windowsácké PC fungují OK. Jediné, co nikde nerozchodím, je samba z linuxu (NASka, Synology) na PDA. Že to nepodporují je trochu blbé, ale ani se nedivím, vzhledem ke spolehlivosti této služby jen u PC-PC.

Jinak o kvalitě HTC se s tebou hádat nebudu, protože na to mám snad ještě horší názor, než ty... WM6.5 - oficiálně zatím ne, jedině neoficiální ROMka. Registrace na xda - ani nevím, ale neřekl bych, že tam bylo něco záludného. Kdyžtak napiš, co ti to hází.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”