Stáhněte si pěkný WMP12 skin pro Media Player Mobile
Používáte-li k přehrávání multimédií ve Windows Mobile základní přehrávač Media Player, máme pro vás tip na jeden moc pěkný skin, který se objevil na fóru Xda-developers. Grafika kabátku se nese v duchu Windows Media Playeru 12 ze stolních Windows a už podle obrázku je zřejmé, že vypadá velice elegantně. V současné době je skin dostupný pouze pro VGA rozlišení a podporuje jak portrait, tak i landscape zobrazení. Snad se později dočkáme také plnohodnotné QVGA a WVGA verze. Další screenshoty a informace naleznete na této stránce. Skin ve formě instalačního cab souboru můžete stahovat z přílohy u této bleskovky.

- Attachments
-
- wmp12_skin.cab
- VGA verze WMP
- (393.8 KiB) Downloaded 258 times
Stahl jsem to z xda, klasicky nainstaloval na pevnou pamet v zarizeni, restartoval a zadna zmena. Udelal jsem to dvakrat. Nevite nekdo kde je chyba? Nejde mi vetsina skinu pro WMP uz me to fakt s... Nezalezi to ani na ROMce, nejde mi to na zadne.
-
pavliicek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
nirman: Napodobne, moc skinu si nestahuju, ale zatim snad kazdej, co jsem stahnul nesel nainstalovat:D
Tak nevim, jestli neco delame spatne, nebo jestli si to clovek po nainstalovani musi este nejako vytunit.....
EDIT: Tak jsem se v tom trochu hrabal a problem bude asi fakt v rozliseni, aspon u me:-). Na zkousku jsem si stahnul http://sixsixfive.deviantart.com/art/Wh ... -115655593" onclick="window.open(this.href);return false; optimalizovanej pro VWGA a ten jede jako po masle.
Tak nevim, jestli neco delame spatne, nebo jestli si to clovek po nainstalovani musi este nejako vytunit.....
EDIT: Tak jsem se v tom trochu hrabal a problem bude asi fakt v rozliseni, aspon u me:-). Na zkousku jsem si stahnul http://sixsixfive.deviantart.com/art/Wh ... -115655593" onclick="window.open(this.href);return false; optimalizovanej pro VWGA a ten jede jako po masle.
-
vlasta
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Advantage a Omnia 7.
Já jsem si skin stáhnul a nainstaloval na Univresalu s WM6. Ten má to správné VGA rozlišení, pro které je skin určen. Myslel jsem, že se mi budou zobrazovat obrázek alba, který je na kartě společně s vlastními MP-trojkami. Bohužel, mám tam je obrázek noty. Přitom Na HD-čku se mi v při přehrávání v přes TF obrázky zobrazují. Divné.