diár,synchronizácia kontaktov a udalostí v win7 bez outlook?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Stano
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

diár,synchronizácia kontaktov a udalostí v win7 bez outlook?

Post by Stano »

rád by som začal využívať naplno svoj miláčik ale váham akou cestou sa vydať

chcel by som si zaznamenať rôzne veci na konkrétni deň (stretávky, termíny, narodenia a pod veci ) napadajú ma 2 spôsoby

a, použiť kalendár v WM a doplniť údaje v kontaktoch výhoda v zobrazení v TF3D
b, externý softvér

Ak by som použil externý softvér tak je tam možnosť zálohovať a pri zmene správcu kontaktov (súčasne iContact) či rozhrania TF alebo už WM je zaručená aj kompatibilita. Ale bohužiaľ žiadni taký SW nepoznám.

rád by som nejaké skúsenosti či doporučenia, nerád by som po vyplnení či nastavení všetkého zistil že tá druhá voľba by bola lepšia
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

diár

Post by IkE Blaster »

A co použít externí kalendář :) Ať už v PC a pak sesynchronizovat, nebo třeba v PDA SBSH Touch Calendar.
Stano
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

diár

Post by Stano »

v pc nemám/ nepoužívam nič podobné takže nie je čo zosynchronizovať
//
a napadlo ma ešte použiť a nejak skombinovať Google kalendár s HTC
//
takže google kalendár je mimo aj keď upozorňuje na mail nemôžem resp nie je také ľahké prezerať alebo pridávať ďalšie záznamy

A použiť SW od tretích strán je taktiež trocha mimo keďže by musela bežať na pozadí aby dokázal upozorňovať alebo zobrazovať budúce udalosti.

Takže otázka: Teraz po HR sa kontakty natiahnu z SIM karty, ak upravím resp rozšírim údaje pri kontaktoch tak sa to už asi nezapíše do SIM karty ale niekam do WM, ale kam? A u kalendáru taktiež sa to uloží do WM ale kam a v akej forme? Predpokladám dá sa to robiť aj v PC a potom nahrať do WM ale cez aký soft? v tomto som ešte celkom neskúsený, predom dík za pomoc

//

tak ako som skúšal všeli čo možné najlepšia voľba sa mi zadal predsa len nahodiť MS outlook, kontakty som nahral z WM do outlooku a začal pridávať udalosti do kalendára vo win. Akurát neviem ako to všetko nahrať späť do WM?
Post Reply

Return to “Aplikace”