nezobrazuje SIM kontakty

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
ladik1983
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: sob srp 15, 2009 14:22
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

nezobrazuje SIM kontakty

Příspěvek od ladik1983 »

nezobrazuje mi kontakty na sim karte, jako by tam nebyly, ale jsou, nejaka rada pls diky moc
wakkee
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob dub 19, 2008 12:44
Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
Bydliště: BA, SVK

nezobrazuje SIM kontakty

Příspěvek od wakkee »

daj si zalozku People, vyber moznost All People, stlac Menu, vyber moznost View a zvol moznost All. Tym budes mat k dispozicii kontakty v telefone a aj na SIMke.
ladik1983
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: sob srp 15, 2009 14:22
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

nezobrazuje SIM kontakty

Příspěvek od ladik1983 »

no to samozrejme vim, ale nezobrazuje ani kdyz dam vse ani kontakty na SIM, musel sem to znova nabouchat rucne z jineho telefonu, protoze ulozeny kontakty na sim to nezobrazi
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1249
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

nezobrazuje SIM kontakty

Příspěvek od mike-biker »

A na co je tak nutně potřebuješ vidět? Máš je přece v Adresáři. :?: Ty jsou tam jen pro případ, že ti chcípne mobil a budeš nutně potřebovat volat.
ladik1983
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: sob srp 15, 2009 14:22
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

nezobrazuje SIM kontakty

Příspěvek od ladik1983 »

trosku te ted nechapu, potrebuju je videt abych si je mohl zkopirovat do telefonu, porpr jak pises ty, ale oni videt nejsou a to je muj problem!!!!!!!!!!!!!!!!
niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

nezobrazuje SIM kontakty

Příspěvek od niky79 »

Stahni si Jeyo Mobile Companion 2.1 a zkus to pres nej.

Pokud ti ani on nezobrazi v PC kontakty na SIM v mobilu, tak tam nejsou :)
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 124
Registrován: sob srp 29, 2009 16:59
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Kontaktovat uživatele:

nezobrazuje SIM kontakty

Příspěvek od Jikoun »

Jde nějak nastavit řazení kontaktů dle křestního jména?
LadCv
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: čtv čer 11, 2009 11:35
Zařízení: HTC Touch Diamond2

nezobrazuje SIM kontakty

Příspěvek od LadCv »

Mělo by to jít přes outlok (sem někde tady četl) :) :)
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 124
Registrován: sob srp 29, 2009 16:59
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Kontaktovat uživatele:

nezobrazuje SIM kontakty

Příspěvek od Jikoun »

Jj, to jsem taky četl, ale to bych si musel všechny kontakty naházet do outlooku a až tam to nějak porychtovat. Já doufal, jestli by nebylo něco v registrech, že by se to jen prohodilo a bylo by to :tlem:.
LadCv
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: čtv čer 11, 2009 11:35
Zařízení: HTC Touch Diamond2

nezobrazuje SIM kontakty

Příspěvek od LadCv »

Tak teď si nejstem jistej, sám to nepoužívám (pro mě je výhodnější řazení podle příjmení) ale chytré hlavy na xda myslím nějakej softík na to udělali. Ale fakt nevím, zkus pogooglit na xda
ladik1983
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: sob srp 15, 2009 14:22
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

nezobrazuje SIM kontakty

Příspěvek od ladik1983 »

Jikoun píše:Jde nějak nastavit řazení kontaktů dle křestního jména?
http://www.shubaroo.com/index.php?module=contact" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo
http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1230924401" onclick="window.open(this.href);return false;
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 124
Registrován: sob srp 29, 2009 16:59
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Kontaktovat uživatele:

nezobrazuje SIM kontakty

Příspěvek od Jikoun »

Super! Díky.
Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů