Daidalos wrote:Narážim tady na tupost lidí.Jednnou jsem se byl mrknout v bazáči a jedna ženská na obsluhu:"Máte ten Iphone,kámoška ho má a prej je strašně dobrej." a prodavač na to:"a jakou verzi? a jakou interní velikost?" a ž:"Já nevim,mně je to jedno,hlavně když s nim budu moct telefonovat a psát SMS,a taky se mi musí líbit.Já se stejně v technice moc nevyznám" .
No tak kam to potom spěje,když si,ženská koupí telefon za 12tisíc,když by jí stačilo něco okolo 5000.Jenom prostě proto,že Iphone je "IN".To už sem,ale nepatří..
Je to sice dost OT, zprava byla o Dellu s Androidem, ale neda mi...telefon je dnes uplne normalni spotrebni zbozi, vetsinou ma i reprezentovat, takze ho vetsina lidi tak i kupuje. Proste kamoska doporuci, ze je fajn, tak proc bych si ho nekoupila i ja, pokud se mi libi (zeny uz jsou takove, pro ne je tenhle faktor rozhodujici), dobre sedi v ruce a umi, co potrebuju. Ze umi milion dalsich veci, je mi sumak.
Ale pro tenle mentalni proces prece nemuzete nazvat kupujici tupcem, jen ma jine priority nez megabajty, megapixely, prisvetlovaci diody, GPS, uhlopricky a operacni systemy, proste chce telefon na pouzivani a netravi denne hodiny na forech o mobilech nadavanim na proklaty Apple, ktery brani vyvojarum aplikaci.