aku rom na htc touch pro

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
miso
nováček
nováček

aku rom na htc touch pro

Post by miso »

cauko
chcel by som sa opytat ci by ste mi neporadili kvalitnu rom na touch pro v zaplave tych mnohych na xda. Tu co som pouzival doteraz sa uz nevyvyja lebo autore presiel na touch pro 2...chcel by som wm 6.5 ale rom by mala byt v prvom rade rychla a stavilna...nepotrebujem hned najnovsjie neodladene fjucurky....ale zas na druhu stranu sa nebranim ani roznym upravovanym verziam pokial funguju takze ci uz to touch flo vytiahli napr z mikrovlky a naprtovali na fon pokial to funguje je mi jedno:) takisto nejak neviem ktoru vetvu zvolit...resp ktoru mate vy a ako ste spokojny s stabilitou a rychlostou?

dalsia vec zaloha systemu...vzdy treba vsetky programy nahadzovat odznova? lebo to je celkom otrava aj ked updatujem wm maximalne raz za polroka....alebo mate na to nejaky figel?:)
Stano
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

aku rom na htc touch pro

Post by Stano »

ja používa EnergyROM Magic a nesťažujem si, síce nie je to najnovšia od "kuchára" ale vyhovuje

osobne čakám na build 23034 (alebo novšiu) a možno aj na TF3D 2.6 ale ten až tak rýchlo nebude pre VGA
nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro

aku rom na htc touch pro

Post by nirman »

ROMeOS od MONXe je ta spravna volba. Minimalni prispevek na jeho ucet je 5liber a spokojenost zarucena. Prave se chystam mu to poslat.

Jinak treba EnergyROM 3.0 Phoenix.

Pak verze EnergyROM Warhawk, ktery obsahuje i novejsi verze manily.

No a nebo ROMka viz. muj podpis: TitanROM 1.0 - je to od zakladu pocesteny system, rychly, stabilni. Jen doporucuju kdyztak verzi s manilou z TP1, protoze vyextrahovana manila z TP2 neni uplne cela prizpusobena na VGA display a misty najdes obrazovku pokracujici pod displayem. //EDIT. Titan ROM je zatim na WM6.1, to mi hnedka nedoslo. Mozna se dockame i verze na 6.5, ikdyz "kuchar" bohuzel prisel o data, ktera mel k nove verzi pripravene..
Stano
přispěvatel
přispěvatel

aku rom na htc touch pro

Post by Stano »

tak som pred par min flashnul na Warhawk :-D
miso
nováček
nováček

aku rom na htc touch pro

Post by miso »

ou ou ou takze "enery" v nazve je in:) mohli byt trochu kreativnejsi co si pametam ja tak tedy bola len jedna

ja mam teraz flo z tp2 ale to bolo vtedy hned jak to vyslo jeden z prvych buildov som dufal ze uz to odladili na vga:(...lebo viem o par bucho ktore to ma...nuz hold musime dufat ze nie vsetci vyvojari si hned kupia tp2...
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel

aku rom na htc touch pro

Post by jozinzbazin »

Mišo, co to je za slátaninu? Asi to po sobě nečteš, že? Nějak jsem nepostřehl, že by se ve slovenské gramatice přestala používat interpunkční znaménka a velká písmena. Pak ten příspěvek takhle vypadá :evil: Bez hlavy a paty a rovněž i bez obsahu. Fakt tragédie. Měl by ses polepšit a HLAVNĚ číst po sobě.
JZB
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”