cauko
chcel by som sa opytat ci by ste mi neporadili kvalitnu rom na touch pro v zaplave tych mnohych na xda. Tu co som pouzival doteraz sa uz nevyvyja lebo autore presiel na touch pro 2...chcel by som wm 6.5 ale rom by mala byt v prvom rade rychla a stavilna...nepotrebujem hned najnovsjie neodladene fjucurky....ale zas na druhu stranu sa nebranim ani roznym upravovanym verziam pokial funguju takze ci uz to touch flo vytiahli napr z mikrovlky a naprtovali na fon pokial to funguje je mi jedno:) takisto nejak neviem ktoru vetvu zvolit...resp ktoru mate vy a ako ste spokojny s stabilitou a rychlostou?
dalsia vec zaloha systemu...vzdy treba vsetky programy nahadzovat odznova? lebo to je celkom otrava aj ked updatujem wm maximalne raz za polroka....alebo mate na to nejaky figel?:)
aku rom na htc touch pro
aku rom na htc touch pro
ja používa EnergyROM Magic a nesťažujem si, síce nie je to najnovšia od "kuchára" ale vyhovuje
osobne čakám na build 23034 (alebo novšiu) a možno aj na TF3D 2.6 ale ten až tak rýchlo nebude pre VGA
osobne čakám na build 23034 (alebo novšiu) a možno aj na TF3D 2.6 ale ten až tak rýchlo nebude pre VGA
aku rom na htc touch pro
ROMeOS od MONXe je ta spravna volba. Minimalni prispevek na jeho ucet je 5liber a spokojenost zarucena. Prave se chystam mu to poslat.
Jinak treba EnergyROM 3.0 Phoenix.
Pak verze EnergyROM Warhawk, ktery obsahuje i novejsi verze manily.
No a nebo ROMka viz. muj podpis: TitanROM 1.0 - je to od zakladu pocesteny system, rychly, stabilni. Jen doporucuju kdyztak verzi s manilou z TP1, protoze vyextrahovana manila z TP2 neni uplne cela prizpusobena na VGA display a misty najdes obrazovku pokracujici pod displayem. //EDIT. Titan ROM je zatim na WM6.1, to mi hnedka nedoslo. Mozna se dockame i verze na 6.5, ikdyz "kuchar" bohuzel prisel o data, ktera mel k nove verzi pripravene..
Jinak treba EnergyROM 3.0 Phoenix.
Pak verze EnergyROM Warhawk, ktery obsahuje i novejsi verze manily.
No a nebo ROMka viz. muj podpis: TitanROM 1.0 - je to od zakladu pocesteny system, rychly, stabilni. Jen doporucuju kdyztak verzi s manilou z TP1, protoze vyextrahovana manila z TP2 neni uplne cela prizpusobena na VGA display a misty najdes obrazovku pokracujici pod displayem. //EDIT. Titan ROM je zatim na WM6.1, to mi hnedka nedoslo. Mozna se dockame i verze na 6.5, ikdyz "kuchar" bohuzel prisel o data, ktera mel k nove verzi pripravene..
aku rom na htc touch pro
tak som pred par min flashnul na Warhawk 
aku rom na htc touch pro
ou ou ou takze "enery" v nazve je in:) mohli byt trochu kreativnejsi co si pametam ja tak tedy bola len jedna
ja mam teraz flo z tp2 ale to bolo vtedy hned jak to vyslo jeden z prvych buildov som dufal ze uz to odladili na vga:(...lebo viem o par bucho ktore to ma...nuz hold musime dufat ze nie vsetci vyvojari si hned kupia tp2...
ja mam teraz flo z tp2 ale to bolo vtedy hned jak to vyslo jeden z prvych buildov som dufal ze uz to odladili na vga:(...lebo viem o par bucho ktore to ma...nuz hold musime dufat ze nie vsetci vyvojari si hned kupia tp2...
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
aku rom na htc touch pro
Mišo, co to je za slátaninu? Asi to po sobě nečteš, že? Nějak jsem nepostřehl, že by se ve slovenské gramatice přestala používat interpunkční znaménka a velká písmena. Pak ten příspěvek takhle vypadá
Bez hlavy a paty a rovněž i bez obsahu. Fakt tragédie. Měl by ses polepšit a HLAVNĚ číst po sobě.
JZB
JZB