Problémy s navigací
Problémy s navigací
Prosím o pomoc!! Asi před měsícem se mi začalo stávat, že se najednou zbláznila GPS a začalo mi to ukazovat, že se nacházím někde v Atlantiku, a že se pohybuju rychlostí přes 5OOkm/h a to ve všech aplikacích, které používají GPS, jediné co pomáhá je hardreset. Potom vše funguje bez problémů a najednou se to zase zblázní. Telefon mám 9 měsíců a navigaci používám téměř denně a nikdy s tím nebyly potíže. Dělá to jak s aGPS tak bez, rom orig. 1.56 WWE a nikdy těmto problémům nepředcházela instalace jakéhokoli sw. Prosím o jakoukoli radu čím by to mohlo být a předem děkuju
Problémy s navigací
Musím se také přidat.Problém jsem měl minulý týden.Origoš ROM,navigace IGO8 i TOM TOM.
Stále se mi přepočítávala trasa a byl jsem snad všude,jen ne kde jsem se nacházel. Do té doby nikdy žádný problém.Po resetu zase vše ok.Rád uvítám taky radu co to mohlo být.
Stále se mi přepočítávala trasa a byl jsem snad všude,jen ne kde jsem se nacházel. Do té doby nikdy žádný problém.Po resetu zase vše ok.Rád uvítám taky radu co to mohlo být.