problém pomozte prosím

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Odpovědět
Jindrous
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob bře 21, 2009 21:37
Zařízení: HTC Touch HD

problém pomozte prosím

Příspěvek od Jindrous » pon srp 24, 2009 19:49

Dneska jsem byl s htc touch hd za hranicema a tam mi pořád chodila hláška že není možné z neznámých důvodů datové spojení...
je jasný že tam není český operátor a tato hláška mě strašně otravovala třeba i v navigaci kdy se to pořád objevovalo, nabízelo to zavřít ale po cca 20-30 vteřinách se to zase objevilo, prosím o pomoc,díky

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

problém pomozte prosím

Příspěvek od Svestka » pon srp 24, 2009 19:59

Nepomohlo by provizorně vypnout GSM modul? Dělá to i přes jeho vypnutí?

Jindrous
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob bře 21, 2009 21:37
Zařízení: HTC Touch HD

problém pomozte prosím

Příspěvek od Jindrous » pon srp 24, 2009 20:09

když vypnu gsm modul tak se to přepne na režim letadlo a nejde navigace :-(

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

problém pomozte prosím

Příspěvek od Svestka » pon srp 24, 2009 20:33

To mi příjde docela divné, a nejde to přepnout zpět do normálního režimu? Moc nechápu proč by se to mělo automaticky přepínat do jiného režimu ale když píšeš, že se to tak děje tak to asi tak bude. Jen to zkus někde přepnout nazpět, potom co vypneš ten GSM. Nebo ještě nemáš někde nějak nastavené připojování například k GPRS nebo EDGE apod ? Třeba se snaží připojovat Weather plugin nebo něco podobného.

Jindrous
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob bře 21, 2009 21:37
Zařízení: HTC Touch HD

problém pomozte prosím

Příspěvek od Jindrous » pon srp 24, 2009 20:34

no mám aktivovaný gprs a mms - internet v mobilu od vodafone

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

problém pomozte prosím

Příspěvek od Svestka » pon srp 24, 2009 21:54

Fajn deaktivuj si GPRS stačí pouze v komunikátoru vypnout. Předpokládám dobře, že když jsi zkoušel vypnout GSM tak ona otravná hláška přestala jen ať je více zřejmé zda to má vůbec zkoušet nějak nastavovat. Ten internet v mobilu máš přes GPRS? Zkus ještě vypnout TF3D od HTC. Po vypnutí TF3D a GPRS jsi na tom jak? Pořád se objevuje hláška?

P.s. To vypnutí TF3D mě napadlo jen kvůli toho počasí, které potřebuje připojení k internetu.

Jindrous
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob bře 21, 2009 21:37
Zařízení: HTC Touch HD

problém pomozte prosím

Příspěvek od Jindrous » pon srp 24, 2009 23:28

ted už jsem zase v čechách takže se hláška neobjevuje a nemám to jak vyzkoušet :-( jak mám deaktivovat to GPRS a TF3D díky

smrada
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon pro 15, 2008 18:49
Zařízení: Vario IV, Compact IV

problém pomozte prosím

Příspěvek od smrada » úte srp 25, 2009 7:03

Na zamezeni datovych pripojeni si nainstaluj treba NoData

Uživatelský avatar
jirka-cz
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř pro 31, 2008 9:53
Zařízení: HTC ONE X a již brzy NOTE 2 ;-)

problém pomozte prosím

Příspěvek od jirka-cz » úte srp 25, 2009 12:32

Měl jsem podobný problém u českých hranic s Polskem a Nodata to hravě vyřešila.Takže také doporučuji. ;-)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů