Shanim: Zkratka na vyvolani kontaktu
Existuje nejaky program, nebo uprava, jak vytvorit zkratku na preddefinovane kontakty? Napr. nejaky malinky zastupce pro kontakt jako tray ikona, po jehoz nakliknuti se hned spusti hovor.
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
Nevím, rozumím-li zcela požadavku, ale možná by to řešil VJPhoneTools software: http://www.vijay555.com/?Releases:VJPhoneTools - umožňuje nadefinovat standardní systémový shortcut pro vytočení / SMS na konkrétní číslo
- lukas.manak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10
wktask umí dát kontakt do tray lišty
WkTask to umi? Jaky je postup pri tom nastaveni? Mam ho u sebe ale vim jen, ze dokaze namapovat akci na tlacitko (coz mi u TP moc nepomuze kdyz si nastavim akci na napr. pismeno A) ale nevim, jak v tray vytvorit zastupce pro kontakt.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Nevím, jestli umí WkTask dát kontakt přímo do traye, možná mám nějakou starší verzi, ale umí dělat zástupce kontaktů do WkTask Launcheru a ten Launcher si pak můžeš klidně namapovat na nějakou klávesu, nebo do traye.
Postup pro vložení do Launcheru je takovýto: WkTask-->Preferences-->Launcher-->Add-->Browse/Tools-->Contacts-->Phone
Nebo já třeba používám klasický Speed Dial telefonu. Pak stačí szmáčknout tlačítko telefonu a podržet číslici, pod kterou je uložen daný kontakt.
Postup pro vložení do Launcheru je takovýto: WkTask-->Preferences-->Launcher-->Add-->Browse/Tools-->Contacts-->Phone
Nebo já třeba používám klasický Speed Dial telefonu. Pak stačí szmáčknout tlačítko telefonu a podržet číslici, pod kterou je uložen daný kontakt.