Zdravím vespolek. Předesílám, že jsem fórum prohledával, našel podobný dotaz - ten však nebyl zodpovězen. Nainstalil jsem ROM BsB 6.5 O a zjistil jsem, že ukazatel času v horní liště se o několik sekund zpožďuje proti tomu na today obrazovce. Vcelku nepodstatná věc, nicméně nevidím důvod, proč mít v horní liště ukazatel času a tak bych se ho rád zbavil. Má někdo radu jak? (HTC Diamond). Díky.
JZB
Rozdíl v čase
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Rozdíl v čase
osobne nemam nahore v liste ukazatel casu - ale da se to nastavit start-settings-clock&alarms-treti zalozka "more"
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

Rozdíl v čase
To spermosh: jj. to jsem měl odškrtnuté, ale nefunguje to, hodiny jsou tam furt. No, nedá se nic dělat, nechám to tak. Možná někde najdu něco na úpravu horní lišty. Už jsem to někde tady viděl, tak se po tom mrknu. Vím, že tam byly caby na wvga/qwga a že na vga s tím byly nějaké problémy. No, uvidím. Nicméně díky za radu.
JZB
JZB
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Rozdíl v čase
ja som doteraz tiez pouzival romky od makeveral-a a nikde mi to neukazovalo,akurat v tejto verzii O mi tiez blbne ten cas.takze to bude asi nejaky bug,treba pockat na novsiu verziu...tiez mi to dost vadi a neviem to spolahlivo odstranit...
-
StepanP
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920, Lumia 800, Microsoft Surface RT
Rozdíl v čase
Mě osobně pomohl tento návod a mám Arrow [ROM WM6.5][WWE // SPA][Build 23007][17/7] BsB 6.5O Black
Note1: It looks like there's a small problem with builds 23004+ that clock is always displayed in today so you can do 3 things: leave it as it is, disable clock from start->settings->clock &alarm->more->"display the clock.." or enable battery always visible & disable clock chaning this reg keys:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\TaskBa r]
"LimitedClock"=dword:1
"ConsistentClockOrBattery"=dword:1
Po té následný restart zařízení
Note1: It looks like there's a small problem with builds 23004+ that clock is always displayed in today so you can do 3 things: leave it as it is, disable clock from start->settings->clock &alarm->more->"display the clock.." or enable battery always visible & disable clock chaning this reg keys:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\TaskBa r]
"LimitedClock"=dword:1
"ConsistentClockOrBattery"=dword:1
Po té následný restart zařízení
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Rozdíl v čase
tak som nakoniec nasiel aj ja ten navod a skusil som tu zmenu v registroch.zatial to vyzera,ze to funguje OK...
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

Rozdíl v čase
Pánové děkuji. Potvrzuji, že změna v registrech zafungovala.
JZB
JZB