Zdravím, dnes jsem zjistil, že se mě „ztrácejí“ SMS. Během dne jsem zjistil, že se mě dvakrát rozsvítil displej bez jakékoliv činnosti HD. Zkoumal jsem co by to mohlo být a byly to SMS. Ovšem krom rozsvícení displeje se nic nestalo, SMS nepřijata. Pro jistotu jsem si poslal ještě několik SMSek a jen se rozsvítil displej a nic. Vše je nastaveno správně. (Číslo operátora). Po soft resetu jsem opět zkoušel posílat a ty už přišli.
Bohužel ty dříve poslané nikoli, jsou ztraceny ……. Nevíte co by to mohlo být ? Díky za jakoukoliv radu.
Ztracené SMS
-
PoolWolker
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy S Duos ... Acer IconiaTab W510
Ztracené SMS
Ahoj,
tak tenhle problém jsem měl taky...používám SPB Mobile shell 3.1 a z ničeho nic mi to začalo dělat...Vyřešil SR a dál jsem se tím nezabýval...Netuším čím to může být
tak tenhle problém jsem měl taky...používám SPB Mobile shell 3.1 a z ničeho nic mi to začalo dělat...Vyřešil SR a dál jsem se tím nezabýval...Netuším čím to může být
-
Mezek
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD, HD2
Ztracené SMS
Ahoj,
SPB Mobile shell nepoužívám, ale od posledního soft resetu je to OK. Pravděpodobně (téměř na 100%) to bylo moji chybou. Nainstaloval jsem Net Framework 3.5 a zapoměl jsem trubka udělat reset.
Protože od té doby je to OK 
Alespoň doufám.
SPB Mobile shell nepoužívám, ale od posledního soft resetu je to OK. Pravděpodobně (téměř na 100%) to bylo moji chybou. Nainstaloval jsem Net Framework 3.5 a zapoměl jsem trubka udělat reset.
Alespoň doufám.