Zdravim,
1) zde na fóru jsem se dozvěděl, že čeština prý zpomaluje telefon, ja mam nejakou pofidérní češtinu, kdy něco je přeložené a něco ne, ale nevím co mam smazat abych nesmazl něco důležitého, nevíte jak by se ta čeština mohla jmenovat??
2)Používáte TouchFlo 3D nebo ho máte vypnuté a máte standard obrazovku (a tudíž i trochu rychlejší prostředí)??
Děkuji za reakce
Jak smazat češtinu + používáte TouchFlo 3D?
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Ano děkuji, ale HR to me se nechce pak znova hledat ty programy a taak....ta ceština je divná, ale nevim co z toho smazat, no uvidime, jak by se ta čeština mela jmenovat??
PS: mohl bys mi poslat screen tvoji Home obrazovky, me to připadá moc prázdný, tak nvm co si tam dát xD (ale nemusi, jen kdyz bude moznost)
Díky
PS: mohl bys mi poslat screen tvoji Home obrazovky, me to připadá moc prázdný, tak nvm co si tam dát xD (ale nemusi, jen kdyz bude moznost)
Díky
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Mam tam jen Sunnysof interwrite Pro,nic ineho od Sunny tam nemam, tak vam nevim xD, a pak tam je /mimo to) Touch response, tak so z toho?? a navic se mi nezdá že by čeština od sunny byla cast systemu prelozena, čast ne...hmm nvm necham to na vas
PS: ty programy cos psal jsou dobry, idu zkouset:)
PS: ty programy cos psal jsou dobry, idu zkouset:)