HTC Touch ELF - fotoaparat

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Shot
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC Touch Elf

HTC Touch ELF - fotoaparat

Post by Shot »

Dobrý den,
píši ohledně problému s camerou u přístroje HTC touch Elf. Mam problem se zobrazovanim barev. Rad by jsem vedel Vas nazor.
Příběh : 1. měsíc zpátky - telefon se nezapnul nenabijel se pres USB, svitila pouze cervena diodka (telefon jsem mel na stole v restauraci a nejakej nouma bouchnul do stolu a vylil aloe vera na moje HTC, ale vse fungovalo az do uplneho vybiti, pak prestal nabijet a ext. :o( ) .
2. Poslal jsem telefon tudíž na reklamaci, odkad se mi vratil s novou zakladní deskou a s vyjadrenim, že probehla vymena zakladove desky a take s informaci, ze mam protlacenej display ( standartne jak jsem videl u mnoha uzivatelu HTC proste trosku rozsuchana vrstva na displayi) a ze prej na to se reklamace nevztahuje a muze to v budoucnu zpusobit nefunkcnost zobrazovaci plochy. Avsak telefon v postredi WM6 zobrazuje vse ok, avsak prave fotoaparat ma rozhozene barvy (viz priloha).
Myslite ze je to prave vymenou zakladove desky nebo HW chybou a nebo pomuze preflash? Moc si na to momentalne netroufam, z duvodu, ze nemam moc $ na koupě nového telefonu.
Take po reklamaci mam potize s hlasitosti reproduktoru pri volani. hlasity odposlech je ok, avsak kdyz s nekym volam mam pocit ze si ten telefon musim strcit do ucha aby jsem ucastnika hovoru vubec slysel (samozrejme hlasitost max. )
Vim že podobné veci muze v nekterych pripadech odstranit novy FMW, avsak telefon je cca mesic po reklamaci a doufam, ze mi ty zm..i (nejmenovana spolecnost) Kyslík :-) nedali schvalne prave starsi FMW

Děkuji za reakci
Attachments
Takto se nejen zobrazuje ale i samozrejme foti
Takto se nejen zobrazuje ale i samozrejme foti
IMAG0003.jpg (117.87 KiB) Viewed 253 times
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”