Radek Hulán wrote:Stylus je zásadní výhoda - zařízení se dá ovládat nejen nepřesným prstem, ale i miniaturním stylusem, což je na určité věci (třeba dělání nákresů) vlastně jediná možnost. Prst prostě není náhrada stylusu, a současné WM je skvělé v tom, že umožňuje prst i stylus. Kapacitní displej je krok zpět, ideál je rezistivní s vysokou citlivostí, jako na Touch HD
Tak to je poprvé v životě, co s tebou souhlasím, bravo!

Jen připomínka k tomu HD - jeho displej je dostatečně citlivý na prst v poměru k ostatním pda, ale bohužel nejhorší pro stylus z asi sedmi pda co jsem vlastnil.
Radek Hulán wrote:ideál je rezistivní s vysokou citlivostí, jako na Touch HD (což je mimochodem výrobně dražší než obyčejný kapacitní displej).
A tady jestli bych mohl opět poprosit o zdroj této informace. Já náhradní díly na pda kupuju relativně často a z displejů pro velká pda je ten pro HD vždycky nejlevnější. Nechci vyvolávat flejm, jde mi o podložení tvé informace, jelikož mé vlastní zkušenosti i informace z jakéhokoli serveru s touto tématikou jsou přesně opačné.