Pomóóóc s HTC Touch HD
Pomóóóc s HTC Touch HD
Byl by někdo z okolí Havířova ochoten pomoct a vysvětlit mi všechny vymoženosti telefonu HTC Touch HD a nainstalovat potřebný doplňkový software. Jsem z tohoto skvostného telefonu se svými znalostni slušně řečeno v "prde**". Předem moc díky za případného dobrodince a zachránce. Kontakt: [email protected]
- lukas.manak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10
Pomóóóc s HTC Touch HD
prvně bych ti doporučil číst, číst a ještě jednou číst....... buď zde, nebo na ce4you
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Pomóóóc s HTC Touch HD
nechapu, na co jsi si kupoval zarizeni, kteremu nerozumis a nechces se to naucit...
to, ze ti to nekdo vsechno nainstaluje za tebe, tim ztratis velkou pridanou hodnotu tohoto zarizeni a stane se pro tebe v podstate jen drahym telefonnim pristrojem, ktery musis ovladat tak, jak nekdo bude chtit
to, ze ti to nekdo vsechno nainstaluje za tebe, tim ztratis velkou pridanou hodnotu tohoto zarizeni a stane se pro tebe v podstate jen drahym telefonnim pristrojem, ktery musis ovladat tak, jak nekdo bude chtit
Pomóóóc s HTC Touch HD
Přesně tak, navíc potřebný software je taky dost blbý označení, každý využívá a potřebuje jiný software, každému vyhovuje jiný z dané kategorie, někdo radši free, někdo si rád zaplatí za kvalitu.
Pomóóóc s HTC Touch HD
spermosh: ... v příspěvku píšu "... byl by někdo ochoten pomoct a vysvětlit". Tím jsem pouze naznačil, že tomu tak zdaleka nerozumím a né, že se to nechci naučit. Nemyslel jsem svým dotazem to, že mi tam někdo nacpe co uzná za vhodné a hotovo. A proč jsem si kupoval zařízení kterému nerozumím? .... vždycky je něco jednou poprvé, nebo né ???
ziminix: ... v podstatě mám jasno v tom, co bych do HTC nacpal, jenže nevím kam to přesně instalovat ..... a někde něco nedej bože mazat a měnit v registrech .... to nedám.
ziminix: ... v podstatě mám jasno v tom, co bych do HTC nacpal, jenže nevím kam to přesně instalovat ..... a někde něco nedej bože mazat a měnit v registrech .... to nedám.
Pomóóóc s HTC Touch HD
Podívej se, tohle není jako navrhnout perpetum mobile. Stačí si projít ten telefon, nabídky, manuál, proklikat si to všecko, pak si pročíst pár článků o základech, fórum a na spoustu věcí sám přijdeš. A spoustu věcí zjistíš právě zkoušením, a když bys měl telefon hodně zaneřáděný, nebo by ti nějaký SW haproval, tak prostě udělat tvrdý reset.