Pomóóóc s HTC Touch HD

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Post Reply
rahazu
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC HD

Pomóóóc s HTC Touch HD

Post by rahazu »

Byl by někdo z okolí Havířova ochoten pomoct a vysvětlit mi všechny vymoženosti telefonu HTC Touch HD a nainstalovat potřebný doplňkový software. Jsem z tohoto skvostného telefonu se svými znalostni slušně řečeno v "prde**". Předem moc díky za případného dobrodince a zachránce. Kontakt: [email protected]
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: BB Q10

Pomóóóc s HTC Touch HD

Post by lukas.manak »

prvně bych ti doporučil číst, číst a ještě jednou číst....... buď zde, nebo na ce4you
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Pomóóóc s HTC Touch HD

Post by spermosh »

nechapu, na co jsi si kupoval zarizeni, kteremu nerozumis a nechces se to naucit...
to, ze ti to nekdo vsechno nainstaluje za tebe, tim ztratis velkou pridanou hodnotu tohoto zarizeni a stane se pro tebe v podstate jen drahym telefonnim pristrojem, ktery musis ovladat tak, jak nekdo bude chtit
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Pomóóóc s HTC Touch HD

Post by ziminix »

Přesně tak, navíc potřebný software je taky dost blbý označení, každý využívá a potřebuje jiný software, každému vyhovuje jiný z dané kategorie, někdo radši free, někdo si rád zaplatí za kvalitu.
rahazu
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC HD

Pomóóóc s HTC Touch HD

Post by rahazu »

spermosh: ... v příspěvku píšu "... byl by někdo ochoten pomoct a vysvětlit". Tím jsem pouze naznačil, že tomu tak zdaleka nerozumím a né, že se to nechci naučit. Nemyslel jsem svým dotazem to, že mi tam někdo nacpe co uzná za vhodné a hotovo. A proč jsem si kupoval zařízení kterému nerozumím? .... vždycky je něco jednou poprvé, nebo né ???

ziminix: ... v podstatě mám jasno v tom, co bych do HTC nacpal, jenže nevím kam to přesně instalovat ..... a někde něco nedej bože mazat a měnit v registrech .... to nedám.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Pomóóóc s HTC Touch HD

Post by ziminix »

Podívej se, tohle není jako navrhnout perpetum mobile. Stačí si projít ten telefon, nabídky, manuál, proklikat si to všecko, pak si pročíst pár článků o základech, fórum a na spoustu věcí sám přijdeš. A spoustu věcí zjistíš právě zkoušením, a když bys měl telefon hodně zaneřáděný, nebo by ti nějaký SW haproval, tak prostě udělat tvrdý reset.
Post Reply

Return to “HTC Touch HD”