Acer chce do roku 2014 prodat přes 20 milionů WM zařízení

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Aymar de Lencquesaing, CEO divize mobilních zařízení Aceru, přišel v rozhovoru pro server DigiTimes.com se zajímavým plánem. Podle jeho slov by měl Acer v roce 2010 na trhu zhruba dva a půl milionu Windows Mobile zařízení. Do roku 2014 jsou pak jeho odhady ještě odvážnější, protože očekává, že v té době bude mít Acer na trhu přes 20 milionů komunikátorů. Čísla to jsou velice zajímavá, ale příliš se mi nechce věřit tomu, že se Aceru na taková čísla podaří vyšplhat. Jen pro srovnání, největší výrobce Windows Mobile zařízení, tchajwanská HTC, před nedávnem překonala hranici 50 milionů prodaných kusů, Acer se tedy bude muset hodně snažit, aby se na stanovenou hranici dokázal dostat. Pokud by se tak opravdu stalo, zařadil by se mezi pět největších světových výrobců chytrých telefonů (podíl trhu 6-7 %).

Image
Podaří se Aceru ve světě WM prorazit? Dočká se HTC pořádné konkurence?

Acer před nedávnem na zahraniční trh uvedl první čtyři komunikátory ze série Tempo a do konce roku bychom se měli dočkat dalších šesti novinek. Jen na Českou republiku se zatím s prodejem nějak zapomíná.

Zdroj: WMPowerUser.com
lemurek80
nováček
nováček
Zařízení: E-ten M750

Post by lemurek80 »

No pokud budou mít stejnu podporu jako to je u E-ten zařízení tak to dobrý den...
20 milionu nasranejch lidí...
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by Kwazzy »

Neda se to nijak komentovat nez, ze jim hrablo ... Acer bude do roku 2014 neznama znacka. Uz ted se vsichni znami vyhybaji nakupu teto znacky.
Kabuto
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S8+

Post by Kabuto »

lemurek80: Ne každý kdo má E-Ten je nespokojený, tak nevim proč to říkáš. Možná většina, ale já jsem již dva roky šťastným majitelem M700 a kdybych si v té době co jsem ti kupoval M700 měl znova vybrat WM zařízení, šel bych znova do M700. Je fakt, že po dvou letech už má baterka nižší výdrž, nedolýhá mě kryt baterie a zrcátko na zadní straně je ošoupané, ale M700 mi funguje bezproblémově. Co se týče podpory, tak sice není podpora od výrobců, ale stále je velká podpora od uživatelů. Například nedávno to bylo vidět na tom, když se dělaly ROMky postavené na neoficiální WM 6.5 - M700 byla jedna z prvních.
Post Reply

Return to “Aplikace”