Sync Outlook - více kalendářů, opakované události

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
pog
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Nokia

Post by pog »

Jak je na tom synchronizace win mobile zařízení s MS Outlook? Mám Nokii E71 a už jí mám právě tak akorát dost. Zajímají mě následující věci:

- Když mám v outlooku víc kalendářů, synchronizují se všechny? (Outlook->Nokia ne)
- Když vytvořím celodenní událost v outlooku, vytvoří se v telefonu jako celodenní událost (zvláštní typ), nebo událost trvající od 00:00 do 23:59 (U Nokie platí druhý případ)
- Když mám u úkolu z outlooku poznámku - přenese se do mobilu i poznámka? (U Nokie ne)
- Když vytvořím v outlooku opakující se událost - přenese se do mobilu jako opakující se událost, nebo se prostě zkopíruje Nkrát na dané datum? (U nokie platí druhý případ)

Zajímají mě pochopitelně oba směry - "Outlook -> mobil" i "mobil -> outlook" ...

Díky za odpovědi.
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Post by kissman »

s cim konkretne outlook synchronizujes? Nejaky obycejny webmail nebo nejake business reseni? celodenni udalosti jsou celodenni udalosti, poznamky synchronizovat samozrejme lze a opakujici udalost se nekopiruje... samozrejme plne duplexne :wink:
pog
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Nokia

Post by pog »

V současnosti Outlook 2007 <-> Nokia E71 (Symbian) přes Nokia PC suite.

Každopádně dík. Co těch více kalendářů? Jedinej důvod, proč se mi míchaj osobní a pracovní věci dohromady je ten, že Nokia PC suite ignoruje každý druhý a další kalendář v Outlooku... fuj!
Post Reply

Return to “Aplikace”