Výdrž baterie (testy, výsledky a další poznatky)
Před malou chvílí jsem dokončil první ze série testů baterie - přehrávání videa v CorePlayeru při maximálním a stále aktivním podsvícení displeje (hlasitost byla také na maximum).
Touch Pro2 při tomto testu vydržel video přehrávat rovné 4 hodiny (+- 5 minut), což je myslím velmi dobrý výsledek. Později budu telefon testovat na výdrž při přehrávání MP3 souborů a pak také několik běžných testů používání. Celkově mi přijde, že má TP2 opravdu velmi dobrou výdrž, ten 1500 mAh akumulátor dělá svoje. Do této diskuze můžete doplňovat i své postřehy...
Touch Pro2 při tomto testu vydržel video přehrávat rovné 4 hodiny (+- 5 minut), což je myslím velmi dobrý výsledek. Později budu telefon testovat na výdrž při přehrávání MP3 souborů a pak také několik běžných testů používání. Celkově mi přijde, že má TP2 opravdu velmi dobrou výdrž, ten 1500 mAh akumulátor dělá svoje. Do této diskuze můžete doplňovat i své postřehy...
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Při přehrávaní MP3? Přeji pěkně prožité 2 dny
Pokud vypneš podsvícení, což většina lidí při poslouchání dělá, tak to není nereálné 
Jinak 4h je docela dobrá hodnota, ale spíše mě bude poté zajímat výdrž při používání wifi. Přece jen, když se chci koukat na film na PDA, tak poté počítám s tím, že půjde na nabíječku, takže proč ho nedat na nabíječku už v průběhu.
Jinak 4h je docela dobrá hodnota, ale spíše mě bude poté zajímat výdrž při používání wifi. Přece jen, když se chci koukat na film na PDA, tak poté počítám s tím, že půjde na nabíječku, takže proč ho nedat na nabíječku už v průběhu.
-
pleswi
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
zajimalo by me jakou mate zkusenost s vydrzi baterie pri beznem pouzivani. vetsinou kdyz nabiji telefon na 100% (az opravdu zahlasi nabito) tak pri beznem pouzivani - 3-5 hovoru dohromady do 30 min, surfovani po internetu+ icq do 1 hod nekolik sms zprav prehravani muziky do 1 hodiny a jinak par poznamek do note a kalendare 2x budik nejake upominky -> vetsinou nabijim do 48 hodin znovu. a kdyz zapnu navigaci pripojim se na internet (GC -> GCzII) tak vetsinou nabijim jeste ten den. snazim se jet 100% - 10% nabijeni 100% - 10% nabije a tak porad dokola abych baterii nelikvidoval ale zda se mi ze je to docela malo. mate stejne zkusenosti ? kolik vydrzi vam a pri jak velkem pouzivani ?
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
No, mě to přijde akorát. Jinak jestli chceš potěšit, tak baterie ti vydrží více, když budeš nabíjet každý večer i při 50% než při 10%
Je to tím, že baterie má počet cyklů, ať nabíjíš od kolika chceš %, tak probíhá jeden cyklus a čím kratší čas nabíjíš, tím méně se baterie opotřebovává.
Dobrý den, podle obsahu tohoto fóra se domnívám že když mi telefon vydrží na jedno nabití sotva jeden den asi není normální... Telefon prakticky nepoužívám, je nový a nemám momentálně čas si s ním hrát, nechávám to až po zkouškách... koupený nedávno od sunnysoftu v české lokalizaci jsem zatím jen na zkoušku nechal naplno nabít a celý den jsem na něho téměř nesáhl, mám bohužel hodně práce... večer už má jen půlku baterie, ráno již telefon nelze zapnout (předpokládám že se z nedostatku energie vypl..), podotýkám že byl celý den v pouzdře s vypnutým displayem... není v něm sim karta ani žádné aplikace, zkrátka jako při prvním zapnutí. Dám ho tedy do nabíječky a stále ještě několik minut nelze zapnout (asi ještě moc nízká úroveň nabití baterie..), takhle už jsem opakoval třikrát a stále to samé, nevydrží ani do druhého dne do rána, nedokážu si představit jak to bude vypadat až telefon začnu po zkouškách používat??!! Prosím můžete mi poradit? Je to na reklamaci??
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
No, výdrž TP2 neznám, ale zvykl bych si jednoduše dávat přes noc PDA na nabíječku. Případně při práci na PC na USB.
Výdrž ať posoudí někdo jiný
Výdrž ať posoudí někdo jiný
vzhledem k tomu že vydrží min 4hod na wifi, tak aby se za půl dne vybila půlka baterky, to není normální, když půl dne leží v kapse se simkou, takže připojený k síti, tak mu ubyde tak 15-20% maximálně.
-
carnero
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S
Rozhodně na reklamaci! Toto není u Touch Pro2 normální.
-
MINICOOPER
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6+
Já nabíjím každou noc, mám stále aktivní data a exchange server na maily, hodně volám a nějaké BT
Tak jsem od minulého týdne novým majitelem HTC TP2, třikrát po sobě jsem ho plně nabil a totálně vybil, snad se aku trochu zformoval, ale dnes ráno jsem ho našel vypnutý (přes noc na nabíječce, displej vypnutý), po zapnutí okamžitě vyběhla hláško o kritickém stavu baterie a že mám 10 sec na připojení k nabíječce (nebo tak nějak). Tak jsem dal nabíjet, zapnul a baterie byla úplně vybitá, což mě docela zarazilo. Po úplném nabití jsem měl během asi 30 min hovor 12 minut, tak jsem juknul na stav baterie a ono ubylo 10 %. Tak nevím, je i toto normální?
Před tím jsem měl HTC 730 a tam mě vydržel telefon asi tak dvakrát tolik, i když jsem ho používal jako MP3. Jaké máte zkušenosti ...?
Před tím jsem měl HTC 730 a tam mě vydržel telefon asi tak dvakrát tolik, i když jsem ho používal jako MP3. Jaké máte zkušenosti ...?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Hned po HD druhe PDA s nejlepsi vydrzi.Vydrz u me kolem 2 dnu.HSPDA sit neustale,kontrola emailu kazdou 1hodinu atd atd.
Každopádně je to nezvyk
Po Compactu IV (Diamond) mám tendenci se pořád dívat na display jak je na tom baterka a jestli už nechce nabít
a ona drží tak dlouho
Po Compactu IV (Diamond) mám tendenci se pořád dívat na display jak je na tom baterka a jestli už nechce nabít
a ona drží tak dlouho
no včera jsem nabil na 40% vzal telefon a frčel do putyky tam jsem zjistil, že mám vybito.doma jsem dal telefon na noc do nabíječky a ráno bylo 100% hned po vytažení spadla baterie na 60% a začala se hrozně hřát a nevypínal display. teď už vypíná telefon je na nabiječce tak ho nechám do sta a uvidím. Má někdo podobnou zkušenost?
Nebezi na pozadi nejaka aplikace, ktera vytezuje CPU ?
rozuzleno, vysel tam email s přílohou který se pokoušel neustále se odesílat
jak jsem ho smazal tak to ´bylo ok