ChangeScreen: Utilita pro automatickou rotaci displeje

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Na Xda-developers je k dispozici nová verze aplikace ChangeScreen 2.77, která nabízí podobné funkce, jako oblíbený Gyrator2. ChangeScreen vám umožní nastavit, ve kterých aplikacích se má displej otáčet podle polohy zařízení, samozřejmě za předpokladu, že je vaše zařízení vybavené pohybovým senzorem. Do seznamu podporovaných aplikací si samozřejmě můžete přidat vlastní položky (Total Commander, CorePlayer...), stačí pouze do editačního okna přidat název procesu a zaškrtnout, do jakých pozic se má obraz natáčet.

Bleskovka

V případě, že byste nevěděli název běžícího procesu, můžete si na hlavní obrazovce programu zapnout užitečnou funkci, která vám v každé spuštěné aplikaci zobrazí její přesný název, který poté zadáte do ChangeScreenu. Aktuální verzi můžete stahovat z naší Download sekce. Program jsem otestoval také na Touch Pro2 a Diamond2, kde funguje stabilně.
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD

Post by Lemmy »

Tuhle aplikaci pouzivam na HDcku uz nejaky cas jako nahradu Gyratoru a plna spokojenost.
b-i-k-e-r
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Post by b-i-k-e-r »

Muzete nekdo porovnat spolehlivost prave s Gyratorem? Obcas se mi na HDcku stava, ze displej proste nepreklopim at se snazim jak chci...
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Post by matelkoxxl »

tak s gyratorom to porovnat nemozem,ale mozem povedat,ze changescreen ma este ani raz nesklamal.je lahko nastavitelny a fakt spolahlivy...
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Ja si myslím, že ChangeScreen je lepší, než Gyrator2, hlavně je stabilní a spolehlivý.
Lupik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Iphone 4S

Post by Lupik »

bomba tady se da nastavit aj presne na ktery strany se to ma jen natacet.. moc se mi to libi a ta jednoduchost:D neco pro me:D diky moc:) :tlem:
jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 4S

Post by jonathanio »

Pouzivam uz delsi dobu verzi 2.1 a podle mne nejlepsi program na rotaci displeje. Jdu testovat novou verzi :)
Diky za info.

EDIT: Prvni potesujici zprava, konecne jde importovat a exportovat nastaveni, takze uz nemusim po kazdem HR nebo nove romce nastavovat vsechno znovu :)
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD CZ

Post by hafush »

Mě osobně chvíli vyhovoval MobileMagic.
Zdál se mi přesněji (podrobněji) nakonfigurovatelný , ale pak jsem všechny tyto otáčecí programy zavrhl a nastavil otáčení na dlouhé podržení zeleného sluchátka.
No zkusím dát ještě jednou Changescreenu šanci.
TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP

Post by TomasNM »

Pre mna je to total zbytocnost. Co ma trapi je to,ze nikde nemozem prist na to,aby sa mi neotacal display po vysunuti hw klavesnice. Vie to nahodou niekto z vas? Otacanie mam nastavene na hw tlacitko a ked uz surne potrebujem otocit(co je tak max.5% casu),spravim to tlacitkom.
Somi
nováček
nováček

Post by Somi »

Changescreen je fajn, akorát se mi stává to, že se mi v HDéčku seká today. A chvílema si to dělá co chce.Nevíte co s tím?
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD CZ

Post by hafush »

Já osobně jsem vždy všechny programy na otáčení zavrhl po pár minutách až hodinách.
Nejlepší a jediný funkční otáčení je to originální od HTC,které ale otáčí jen Operu a FotoAlbum.
Škoda, nějaký šikovný zápis do registrů,kde by se přidalo pár programů jako SMS, Ofice....atd a bylo by vše vyřešeno. Stejně každý z nás chce otáčet jen minimum souborů.
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

b-i-k-e-r wrote:Muzete nekdo porovnat spolehlivost prave s Gyratorem? Obcas se mi na HDcku stava, ze displej proste nepreklopim at se snazim jak chci...
ChangeScreen - Když chceš přidat vlastní program tak je to velice jednoduché v Gyratoru to musíš udělat přes úpravu registrů ;-)
MichalP
nováček
nováček

Post by MichalP »

Changescreen je prima. Akorat mne stve, ze u TomToma mi obraz prekryva horni stavova lista. Nevim, jak se toho zbavit. Mate nekdo stejny problem? :idea:
jaja01
nováček
nováček
Zařízení: Galaxy Note

Post by jaja01 »

MichalP: pokud to mas stejne, jako ja na Diamondu s romkou od Shakse.P, tak me pomuze kliknout na tu listu, tim vyvolam rychly prehled toho, jak jsem na tom s baterkou, signalem, pripojenim, upominkama etc. a tam kliknu na Close/Zavrit ... pak uz horni stavova lista zmizi
Post Reply

Return to “Aplikace”