Nová verze IM+ klienta přidává podporu pro Facebook

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Vývojáři ze Shape Services nedávno vydali zbrusu novou verzi multi-chatovacího klienta IM+ 6.0. Ten nyní podporuje protokoly ICQ, MSN/Live, AIM, Jabber, Yahoo, Google Talk, MySpace chat a Facebook chat. IM+ 6.0 nabízí podrobné možnosti nastavení a různé doplňkové funkce, jako je například zaslání vaší aktuální pozice přátelům. Nová verze se také převlékla do nového kabátku, který se tak trochu inspiroval u iPhonu, čímž se ani autoři nijak netají.

Bleskovka

IM+ 6.0 je dostupný i ve formě rozšiřujícího panelu pro majitele komunikátoru SE Xperia X1. 7 denní trial verzi pro Pocket PC si můžete stáhnout z naší Download sekce. Plná verze není úplně nejlevnější; pokud se ji rozhodnete zakoupit, připravte si 40 USD.

Majitele smartphone telefonů (bez dotykového displeje) mohou IM+ 6.0 rovněž vyzkoušet, zkušební verze je ke stažení zde.

Zdroj: PocketPCthoughts.com
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

No ne ?! Paráda !
Jdu testovat.
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Sony

Post by HTCKlorec »

Nemozem si odpustit, ale ICQ este niekto pouziva? Nepytam sa preto lebo chcem flame, ale vsetci moji znami pouzivaju facebooky a podobne veci (ja som rezistentny, pouzivam len Skype, na pracu.) Uz dlhu dobu som nikoho nepocul sa opytat, "Mas ICQ?" vacsinou teraz "Mas Facebook???"
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Tak instant messaging je obecně vhodnější na rychlou komunikaci než facebook, ikdyž je FB v jiných směrech mnohem zajímavější. Spíš se divím, že tak malá skupina lidí používá MSN nebo jabber. Mě osobně už icq se svými kousky docela štve. Jednou za čas se blokuje protokol všem, kteří nehctějí koukat celý den na blikající reklamy ofiko icq klienta, QIP je sice propracovaný, vzhledově střídmý a bez reklam, ale zato pánům z qip.ru nějak unikají loginy, protože mi docela často chodí reklamy na 'pr0n' a nebýt AntySpyBOTa, tak bych se na to už vykašlal dávno.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

To je zvláštní, že většina věcí kritisovaných na ICQ se mi vůbec neděje. Jen to občasné blokování QIP, ale IM+ jel pořád...dávají jim asi nějaké dasátky? :lol:

Neměl bych problém přejít na něco jiného...ale jak ukecat ostatní, pro které většinou splývá ICQ s IM obecně?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Hm, mám Mirandu, v ní 2 jabbery (doménový - google apps - a standardní jako zálohu), ICQ a MSN. Ani s jedním nejsou žádné problémy, nepamatuji, kdy jsem se nemohl naposledy přihlásit, nebo nějaký jiný problém. Jinak nejvíce jedu na jabberu (ale nejvíce kontaktů je stejně ICQ), hlavně pracovně. MSN je ze všech nejpomalejší, ale chápu, že je dělané na ofic. klient, který je více než dobrý (ale imho náročný na RAM). Facebook nemám, nikdy jsem neměl a neláká mě to. Polovina lidí ze třídy má FB jen kvůli pokeru (údajně, nic o něm nevím). A nevidím žádný racionální důvod, proč zřizovat. Úplně stejně jsem na tom s Twitterem, ale tam chápu vhodnost např při vývoji software (veřejně) nebo jako zde u redaktorů, na čem dělají. Ale co je mi do všech ostatních? Když chci vědět, tak se zeptám, mail/IM a ještě si pokecám.

Jinak k IM+ - jestli někdo zkoušel, může porovnat rychlost oproti 5 a mChatu? Jedu občas na mChatu a nemůžu si vynachválit
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

farokh: Přesně jak píše Ike. My Miranďáci problémy s výpadky nikdy nemáme :)
Jinak, má nová verze nějaké významnější změny kromě designu? Má cenu přecházet ze starší?
Leffi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus

Post by Leffi »

40 USD za kecálka je teda požehnaná suma. Nevim kde přišli k tomu, že s timhle udělaj díru do světa, když messengeru je jak hub po dešti a 90% z nich je zadarmo.
PD
nováček
nováček
Zařízení: E71 Night Edition

Post by PD »

Kdo čekaj že to koupí za tyhle peníze? Fring umí zadarmo tohle všechno a ještě navíc Skype, Facebook, last.fm a kdoví co ještě.
Post Reply

Return to “Aplikace”