Mám problém, milí přátelé.
Nastavím li v "Nastaveni telefonu(Phone)/zalozka Pasmo (band)" typ site "Auto" telefon mi pouzije pro data HSDPA ale nikdo se mi nedovola! Vim ze se to tu resilo ale nevyresilo. Mate podobne zkusenosti?
radio: 1.12.25.16 (vim ze je stare - muze to byt tim?)
rom base: 1.59.709.0
HSDPA , UMTS
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
HSDPA , UMTS
Ja jsem v UMTS - HSDPA porad a problem s hovory nemam.
Naopak,u UMTS je vyhoda ze i pri stahovani dat se me lide dovolaji,coz pri GPRS nebo EDGE mozne neni.
Naopak,u UMTS je vyhoda ze i pri stahovani dat se me lide dovolaji,coz pri GPRS nebo EDGE mozne neni.
-
radims69
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD, ROM "kwbr Topix 3.5"
HSDPA , UMTS
hmm...
dik - zkusim nove radio.
dik - zkusim nove radio.
-
Farao607
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S, HTC Desire, HTC Evo3D, Acer Iconia A500
HSDPA , UMTS
Stavalo se mi taky, konkretne problem byl v tom, ze u me doma neni signal 3G tak silny, takze (predpokladam ze 3G sit me asi prednost) lidi co se mi pokouseli volat a ja mel zrovna jednu carecku, tak meli smulu. V praci (praha) tento problem nenastal nikdy.
-
radims69
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD, ROM "kwbr Topix 3.5"
HSDPA , UMTS
Tak jsem dal radio 1.13.25.24.
Situace je lepsi - po ukonceni tahani dat se mi da dovolat - prima. ALE: pokud mam napr. googleMaps a nechavam ho stahovat -> jsem "nedostupny". Jakmile dam googleMaps pokoj - (necham ho aby si stahl co potrebuje a vic s nim nehybu) pak je to zase OK. Telefon indikuje HSDPA (ikonka "H"). - Asi to tak necham.
edit: Beru zpet! proste jsem "nedostupny" kdyz pouziju HSDPA (i kdyz ukoncim datove relace !!). Za celou noc se to nepreplo a musel jsem rucne nastavit typ site GSM. Tak to je ŠPATNÉ!!
Situace je lepsi - po ukonceni tahani dat se mi da dovolat - prima. ALE: pokud mam napr. googleMaps a nechavam ho stahovat -> jsem "nedostupny". Jakmile dam googleMaps pokoj - (necham ho aby si stahl co potrebuje a vic s nim nehybu) pak je to zase OK. Telefon indikuje HSDPA (ikonka "H"). - Asi to tak necham.
edit: Beru zpet! proste jsem "nedostupny" kdyz pouziju HSDPA (i kdyz ukoncim datove relace !!). Za celou noc se to nepreplo a musel jsem rucne nastavit typ site GSM. Tak to je ŠPATNÉ!!