Mám pár dotazů k flashování ROM:
1) Co je to HardSPL?
2) Co je CID Unlock?
Prosím přeblekotejte mi to sami češtinou (nechci žádné odkazy na xda-developers ap.)
Dotazy k Flashování
Dotazy k Flashování
Mám dojem, že je to podobný. HardSPL ti odblokuje zařízení a umožní ti nahrát do něj jakoukoliv i neofficiální ROM.
CID je vlastně označení série zařízení podle toho, pod jakým brandem bylo prodáváno. A odemčení ti umožní nahrát i ROM pro jinou oblast, nebo jiný brand. Čili u nových zařízení už to asi zajišťuje HardSPL, jestli jsem to dobře pochopil.
CID je vlastně označení série zařízení podle toho, pod jakým brandem bylo prodáváno. A odemčení ti umožní nahrát i ROM pro jinou oblast, nebo jiný brand. Čili u nových zařízení už to asi zajišťuje HardSPL, jestli jsem to dobře pochopil.
-
Tonda512
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S Plus
Dotazy k Flashování
Já si pod pojmem CID, představil spíše verzi ochrany proti odemčení samotného systému, pro naflashování neofic. ROM.
To znamená, že 2 zařízení ze stejné série nemusí mít stejný CID(stejnou verzi ochrany), avšak odemčení každé verze CID má ten samej účinek(neoficiální úpravy).
To znamená, že 2 zařízení ze stejné série nemusí mít stejný CID(stejnou verzi ochrany), avšak odemčení každé verze CID má ten samej účinek(neoficiální úpravy).