priradenie vlastneho zvuku SMS/MMS

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Post Reply
duky
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Post by duky »

zdravim. stale sa mi nedari nastavit si vlastny ton prichadzajucej SMS/MMS. zvonenie je formatu mp3, pre istotu som to skonvertoval aj do wav, skopiroval do pamate pristroja do zlozky WINDOWS/RINGS. bohuzial v menu nastavenia vlastneho tonu SMS sa mi napriek tomu toto nezobrazi na vyber, vybrat sa daju iba povodne tony...s nastavenim zvonenia prichadzajuceho hovoru problem nebol....poradite nieco?
vdaka
Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire

Post by Krwell »

už se to tady jednou řešilo, a jediný co mi na to pomohlo je HardReset
Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD, HD2

Post by Mezek »

Já mám zvuky na sms, mms a email přímo ve složce windows. Jsou ve formátu .mp3. Zkus je vyndat ze složky / Rings a zkopíruj jen do Windows. Mělo by to fungovat , pokut tam není jiný problém.
dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: JY-S2

Post by dvzd »

Zvuky pro SMS nesmíš mít v té složce Windows/Rings, ale přímo ve složce Windows. Anebo použít na přiřazení zvuků nějakou aplikaci, např. Ringo, pak můžeš mít ty zvuky uloženy kdekoliv.
duky
nováček
nováček

Post by duky »

dakujem vam za odpovede, pomohlo to presunutie do zlozky windows.
Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Krwell »

me tenkrát nepomohlo ani to přesunutí kamkoliv, používal sem na to chvilku program Ringo ale po hardresetu v pohode
dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: JY-S2

Post by dvzd »

Ono asi záleží i na tom, jakým způsobem se ta mp3 do HDčka nakopíruje. Já takhle jednou poslal mp3 přes USB kabel do mobilu a z toho mobilu přes bluetooth do HDčka a ať jsem ji tam pak zkopíroval kamkoliv, tak ji HDčko nedokázalo zobrazit mezi vyzváněcími melodiemi. Když jsem tam tu samou mp3 zkopíroval přímo z PC přes USB kabel, tak už to bylo OK a zobrazila se mezi vyzváněcími melodiemi.
Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Krwell »

to já sem jí v seznamu vyzvánění viděl, ale když sem nastavil jakýkoliv vyzvánění na SMS než to co tam bylo původně, tak žádná změna :D
duky
nováček
nováček

Post by duky »

asi na tom naozaj zalezi, zvonenia som si do mobilu kopiroval cez kabel a ton smsky neskor cez BT...
xsmikl
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by xsmikl »

Ahoj, potreboval bych poradit. Nevite nekdo kde se da zapnout oznameni nove SMS vyskakovacim oknem? Uz jsme to mel drive takhle natsavene, abych nemusel pokazde v Touch flow najizdet na postu, ale nejakym zahadnym zpusobem se mi to zrusilo. Predem moc diky za radu. LM
burinkaax
nováček
nováček
Zařízení: Touch HD

Post by burinkaax »

xsmikl star settings sound & notifications otvor daj zalozku notifications v moznosti event si vyber new text message a odfajkni display mesage on screen. po slovensky start / nastavenia / zvuky & oznamenia / zalozka oznamenia v okne udalost vyber nova textova sprava a potom odfajkni zobrazit spravu na displeji ale myslim ze to funguje len ako chvilkove zobrazenie ked nevystihnes cas ked ti pride sms budes musiet prejst v TF3D na sms...
burinkaax
nováček
nováček
Zařízení: Touch HD

Post by burinkaax »

A btw k teme nazvu topicu ja mam zvonenia na sms v zlozke my documents vo fone a format mp3 sicky slapu v pohode.
Post Reply

Return to “HTC Touch HD”