priradenie vlastneho zvuku SMS/MMS
zdravim. stale sa mi nedari nastavit si vlastny ton prichadzajucej SMS/MMS. zvonenie je formatu mp3, pre istotu som to skonvertoval aj do wav, skopiroval do pamate pristroja do zlozky WINDOWS/RINGS. bohuzial v menu nastavenia vlastneho tonu SMS sa mi napriek tomu toto nezobrazi na vyber, vybrat sa daju iba povodne tony...s nastavenim zvonenia prichadzajuceho hovoru problem nebol....poradite nieco?
vdaka
vdaka
-
Krwell
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
už se to tady jednou řešilo, a jediný co mi na to pomohlo je HardReset
-
Mezek
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD, HD2
Já mám zvuky na sms, mms a email přímo ve složce windows. Jsou ve formátu .mp3. Zkus je vyndat ze složky / Rings a zkopíruj jen do Windows. Mělo by to fungovat , pokut tam není jiný problém.
Zvuky pro SMS nesmíš mít v té složce Windows/Rings, ale přímo ve složce Windows. Anebo použít na přiřazení zvuků nějakou aplikaci, např. Ringo, pak můžeš mít ty zvuky uloženy kdekoliv.
dakujem vam za odpovede, pomohlo to presunutie do zlozky windows.
-
Krwell
- častý přispěvatel

me tenkrát nepomohlo ani to přesunutí kamkoliv, používal sem na to chvilku program Ringo ale po hardresetu v pohode
Ono asi záleží i na tom, jakým způsobem se ta mp3 do HDčka nakopíruje. Já takhle jednou poslal mp3 přes USB kabel do mobilu a z toho mobilu přes bluetooth do HDčka a ať jsem ji tam pak zkopíroval kamkoliv, tak ji HDčko nedokázalo zobrazit mezi vyzváněcími melodiemi. Když jsem tam tu samou mp3 zkopíroval přímo z PC přes USB kabel, tak už to bylo OK a zobrazila se mezi vyzváněcími melodiemi.
-
Krwell
- častý přispěvatel

to já sem jí v seznamu vyzvánění viděl, ale když sem nastavil jakýkoliv vyzvánění na SMS než to co tam bylo původně, tak žádná změna :D
asi na tom naozaj zalezi, zvonenia som si do mobilu kopiroval cez kabel a ton smsky neskor cez BT...
Ahoj, potreboval bych poradit. Nevite nekdo kde se da zapnout oznameni nove SMS vyskakovacim oknem? Uz jsme to mel drive takhle natsavene, abych nemusel pokazde v Touch flow najizdet na postu, ale nejakym zahadnym zpusobem se mi to zrusilo. Predem moc diky za radu. LM
xsmikl star settings sound & notifications otvor daj zalozku notifications v moznosti event si vyber new text message a odfajkni display mesage on screen. po slovensky start / nastavenia / zvuky & oznamenia / zalozka oznamenia v okne udalost vyber nova textova sprava a potom odfajkni zobrazit spravu na displeji ale myslim ze to funguje len ako chvilkove zobrazenie ked nevystihnes cas ked ti pride sms budes musiet prejst v TF3D na sms...
A btw k teme nazvu topicu ja mam zvonenia na sms v zlozke my documents vo fone a format mp3 sicky slapu v pohode.