Pasta DISPLEX
Pasta DISPLEX
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli tuto pastu (Pasta DISPLEX) na rozleštění škrábanců na displeji mužu použít....díky
-
Krwell
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Pasta DISPLEX
no je to pasta na displeje mobilů, mp3 atd atd. takže si myslim že by neměl bejt problém
Pasta DISPLEX
Na klasické(zapuštěné) dotykáče se používat nesmí. Jak je to s těmi nezapuštěnými nevím, no, vyzkoušet jedině na vlastní riziko.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Pasta DISPLEX
jenže mobily a MP3 mají tvrdej plast, zatímco na PDA je to spíš taková tvrdčí fólie, takže se zeptat někoho kdo s tím má zkušenosti
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Pasta DISPLEX
Já osobně bych dotykový displej rozhodně neleštil a abych se přiznal. Pokoušet se o to mi přijde spíš směšné. Mě osobně by to nenapadlo, ale jinak na leštění škrábanců je nejlepší zubní pasta.
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Pasta DISPLEX
Bych se take priklonil k unusovi,ta pasta je jen na tvrde plasty a ne dotykove displeje.Jestli ale chce juhyyy experimentovat a pak shanet digitizer na HD,je to na nem.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Pasta DISPLEX
Zubní pasta? Vrahu!!! Zubní pasta se používá na čištění mincí, protože obsahuje granulky = je hrubá = vyrovnává větší rýhy tak, že zdrsní/zmenší povrch okolo. A ta úplně obyčejná bílá je nanic. To mu můžeš rovnou říct, at to vyleští novinami.
// No dobře, ale na plast? Na sklo to chápu...
// No dobře, ale na plast? Na sklo to chápu...
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Pasta DISPLEX
Ty noviny nejsou zase tak od věci - někdy lze obyčejný papír použít jako nejjemnější smirkový papír. Každopádně přímo u pasty DISPLEX se píše, že nesmí být použita na dotykové displeje.