Brutalni zamrzani s wifi

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
Inarus
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř bře 19, 2008 20:31
Zařízení: Lumia 1320, Dell Inspiron 11 3147

Brutalni zamrzani s wifi

Příspěvek od Inarus »

Ahoj,jsem uz zoufaly.Mam problem s zamrzanim pri aktivnim wifi,napr. volam pres skype,ani ne do minuty telefon zamrzne,chci neco stahnout - na zacatku stahovani zamrzne,i pri prohlizeni webu se to stava,nebo i pri prihlasovani skype.Pozoroval sem to driv v mensim meritku.Kdyz sem dal mob do nabijecky a zapnul treba qip pres wifi a vratil se za pul hodiny,telefon byl zamrzly.Ale to se mi zdalo,ze sem vyres
il vypnutim vypinani displaye a podsviceni.Ale ted zamrza proste porad.Pravidelne.Zacalo to vcera.Predtim sem v poho tahal 350MB serialy z netu.Mam net od O2 a adsl router.Tak nevim jestli to nesouvisi s vcerejsim dns vypadkem,protoze od vcerejska net pres wifi blbne.Ale uz sem i restnul nastaveni roureru a nic.Mel sem v mob 6.5 win,flashnul sem zpet 6.1.Nic nepomaha.A zamrzava takovym zpusobem,zekdyz ho treba vypojim z nabijecky,dioda porad sviti dal.Nevite cos tim?Pres edge jde vse ok.Omlouvam se za preklepy,notas mam v oprave a starej komp prakticky nefunkcni-jen tak tak sem nastavil router,tak sem zavislej jen na mob.
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Brutalni zamrzani s wifi

Příspěvek od elcrys »

Jaký používáš prohlížeč? Já bych si asi udělal zálohu, hard reset, pak jen nainstaloval operu nebo skype (z oficiálních stránek, ne nějaké upravené verze) a vyzkoušel nějaký čas provozovat telefon takto, abych vyloučil vliv nějakého programu. Pokud by zamrzal i přesto, tak jedině reklamace.
Inarus
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř bře 19, 2008 20:31
Zařízení: Lumia 1320, Dell Inspiron 11 3147

Brutalni zamrzani s wifi

Příspěvek od Inarus »

IE,Opera,Iris.Vse ofic :-) Hard sem zkousel a nic.Delalo to porad.I po tom flashnuti.I kdyz sem nic neinstaloval,pouze s IE.Tak to vypada,ze pujde na druhou reklamaci.Akorat musim pockat az se mi za 14 vrati notas,potrebuju alespon ten net pres edge.Prvni kus se klasicky prehrival pri gps.Ted naprosto ztracim duveru v tenhle model.
Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host