Igo na Diamondu

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
noremorse
nováček
nováček

Igo na Diamondu

Post by noremorse »

Ahoj projel jsem thread ale nenašel jsem to co potřebuju. Mám v telefonu Igo 8 v 8.3.1.57021 , GPS modul nalezne, ale již se nedokáže připojit na žadnej satelit, udaje v quick gps aktualizovány.

Nemáte někdo nějakej nápad, jak ten problém vyřešit?

Díky
buraccio
nováček
nováček

Igo na Diamondu

Post by buraccio »

zdarec - . . mám na MDA IV verzi 8.3.2.64873 a GPS fachčí bez problému na portu č.4 při frekvenci 9600 . . zkus si s tím pohrát :idea:
huhu
nováček
nováček
Zařízení: MDA Compact IV

Igo na Diamondu

Post by huhu »

ja som tiez problem s iGOm riesil inou verziou :) poskusaj a urcite najdes co hladas
platon
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2, HTC Diamond 1, Omnia 2

Igo na Diamondu

Post by platon »

Ja som to riesil tak ze som si dal destinator8 a som maximalne spokojny, podla mna daleko rychlejsie ako igo okrem ineho... igo je sice pekne ale 3/4 displeja dost maleho na diamonde je pri igu vselijakych komasov a podobnych nezmysloch.... a trasa ktoru chcem neni poriadne ani vidiet...okrem toho pomaly prepocitava trasu, neskoro upozornuje na odbocenie a podobne... v tom je destinator daleko popredu, je rychly, presny, vidim mapu a ne grafiku kompasu.. je to neporovnatelne.. igo uz nikdy viac...
čiko7
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Diamond

Igo na Diamondu

Post by čiko7 »

Ahoj, já na Diamondu používám také verzi 8.3.2.64873 +mapy Evropy a jsem zcela spokojen. Igo šlape bez problému a spolehlivě.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”