Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli je možné nějakým způsobem zaheslovat zobrazení informací ve výchozím kalendáři, které jsem si naimportoval z MS Outlooku na PC. Když už někomu půjčím telefon na hraní, tak bych byl nerad, aby měl možnost dívat se na tak osobní údaje, do kterých nikomu jinému kromě mě nic není.
Pokud by nešel zablokovat defaultní kalendář, tak by mohl splnit mé požadavky nějaký jiný. Jestliže nějaký takový znáte, tak prosím o doporučení.
Mockrát díky.
Zaheslování kalendáře
Zaheslování kalendáře
Zkoušel jsem chvíli hledat, ale nic užitečného jsem nenašel. Existují programy pro zaheslování SMS, ale u kalendáře je to koukám problém. Možná by to šlo přes Morth script.
Zaheslování kalendáře
To je škoda. Já se divím, že to ještě nikdo nevytvořil nebo že se o to skoro nikdo nezajímá
Nebo je nás tak málo, kteří nechtějí, aby jim na jejich rozvrh koukali příbuzní či přátelé? Mě to přijde jako dosti osobní záležitost 
Zaheslování kalendáře
ked ide iba o pribuznych tak ja som to riesil tak ze som vsetkych zastupcov na kalendar nahradil zastupcom na mortscript, ktory popytal heslo a v pripade spravnosti spustil kalendar/sms. To ale neriesi problem dostania sa ku kalendaru inym sposobom. Ale toto mozno bude stacit.
Zaheslování kalendáře
A mohl bys sem tem skriptík uploadnout a popsat, jak ho sprovoznit? To bys určitě udělal pár lidem docela radost ;)
Zaheslování kalendáře
tak napriklad takto
treba nainstalovat mortscript:
http://www.sto-helit.de/index.php?modul ... ew&menu=29
potom vytvorime subor
heslo.mscr
snad je kazdemu jasne co to ma robit
potom nahradime vseky odkazy na kalendar novym odkazom
calendar.lnk
samozrejme cesty si upravi kazdy podla seba
treba nainstalovat mortscript:
http://www.sto-helit.de/index.php?modul ... ew&menu=29
potom vytvorime subor
heslo.mscr
Code: Select all
heslo = Input("Zadaj heslo", "Zadaj Heslo")
if (heslo eq "Mojetajneheslo")
run("\windows\calendar.exe")
endif
potom nahradime vseky odkazy na kalendar novym odkazom
calendar.lnk
Code: Select all
60#\windows\mortscript.exe "Storage Card\heslo.mscr"
Zaheslování kalendáře
Dík moc za návod. Jen prosím Tě, kde najdu zástupce na kalendář? Dal jsem prohledat paměť telefonu a tam mi to calendar.lnk nenašlo. Když ho mám na Touch Flo 3D, tak bych ale spíš řekl, že to musí být v nastavení domovské plochy, ne? A jestli ano, tak to se dělá jak? 
Zaheslování kalendáře
v Touch Flo neviem to som nepouzival, zastupca je v windows\Start menu v pocestenom systeme sa to moze volat inac kalendar.lnk, inac treba potom zmazat aj plugin z home inac sa potom da jednoducho kliknut (ale toto mozno tiez pojde nastavit niekde v registroch). Dalej musis po kazdom pouziti uplne kalendar zavriet. Ale toto je iba taka akoze ochrana ak das niekomu hrat sa s telefonom tak myslim ze ked mu naskoci heslo tak po chvilke skumania zisti ako to funguje. To skor nikomu telefon nepoziciavat :/