Zaheslování kalendáře

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Su Shi
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Zaheslování kalendáře

Post by Su Shi »

Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli je možné nějakým způsobem zaheslovat zobrazení informací ve výchozím kalendáři, které jsem si naimportoval z MS Outlooku na PC. Když už někomu půjčím telefon na hraní, tak bych byl nerad, aby měl možnost dívat se na tak osobní údaje, do kterých nikomu jinému kromě mě nic není.
Pokud by nešel zablokovat defaultní kalendář, tak by mohl splnit mé požadavky nějaký jiný. Jestliže nějaký takový znáte, tak prosím o doporučení.

Mockrát díky.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Zaheslování kalendáře

Post by Jiří Hrma »

Zkoušel jsem chvíli hledat, ale nic užitečného jsem nenašel. Existují programy pro zaheslování SMS, ale u kalendáře je to koukám problém. Možná by to šlo přes Morth script.
Su Shi
nováček
nováček

Zaheslování kalendáře

Post by Su Shi »

To je škoda. Já se divím, že to ještě nikdo nevytvořil nebo že se o to skoro nikdo nezajímá :) Nebo je nás tak málo, kteří nechtějí, aby jim na jejich rozvrh koukali příbuzní či přátelé? Mě to přijde jako dosti osobní záležitost :)
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Zaheslování kalendáře

Post by matoman »

ked ide iba o pribuznych tak ja som to riesil tak ze som vsetkych zastupcov na kalendar nahradil zastupcom na mortscript, ktory popytal heslo a v pripade spravnosti spustil kalendar/sms. To ale neriesi problem dostania sa ku kalendaru inym sposobom. Ale toto mozno bude stacit.
Su Shi
nováček
nováček

Zaheslování kalendáře

Post by Su Shi »

A mohl bys sem tem skriptík uploadnout a popsat, jak ho sprovoznit? To bys určitě udělal pár lidem docela radost ;)
matoman
smartmaniak
smartmaniak

Zaheslování kalendáře

Post by matoman »

tak napriklad takto

treba nainstalovat mortscript:
http://www.sto-helit.de/index.php?modul ... ew&menu=29

potom vytvorime subor
heslo.mscr

Code: Select all

heslo = Input("Zadaj heslo", "Zadaj Heslo")

if (heslo eq "Mojetajneheslo")
	run("\windows\calendar.exe")
endif
snad je kazdemu jasne co to ma robit

potom nahradime vseky odkazy na kalendar novym odkazom

calendar.lnk

Code: Select all

60#\windows\mortscript.exe "Storage Card\heslo.mscr"
samozrejme cesty si upravi kazdy podla seba
Su Shi
nováček
nováček

Zaheslování kalendáře

Post by Su Shi »

Dík moc za návod. Jen prosím Tě, kde najdu zástupce na kalendář? Dal jsem prohledat paměť telefonu a tam mi to calendar.lnk nenašlo. Když ho mám na Touch Flo 3D, tak bych ale spíš řekl, že to musí být v nastavení domovské plochy, ne? A jestli ano, tak to se dělá jak? :)
matoman
smartmaniak
smartmaniak

Zaheslování kalendáře

Post by matoman »

v Touch Flo neviem to som nepouzival, zastupca je v windows\Start menu v pocestenom systeme sa to moze volat inac kalendar.lnk, inac treba potom zmazat aj plugin z home inac sa potom da jednoducho kliknut (ale toto mozno tiez pojde nastavit niekde v registroch). Dalej musis po kazdom pouziti uplne kalendar zavriet. Ale toto je iba taka akoze ochrana ak das niekomu hrat sa s telefonom tak myslim ze ked mu naskoci heslo tak po chvilke skumania zisti ako to funguje. To skor nikomu telefon nepoziciavat :/
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”