Panove poradte mi. da se nejak donutit diamond (pocket pc obecne ) v jakem poradi se budou startovat pri restaru programy ?
mam totiz nasledujici problem. pouzivam g-profile, kterej mi prepina dle ruznych podminek profily. spousti se automaticky pri staru ( soft resetu) , a bezi na pozadi.
zaroven mam nastaveno, ze pri restartu budu zadavat pin.
a prave ve chvili, kdy mam zadat pin, se mi na obrazovce objevi g-profile a v tu chvili nemuzu pouzit klavesnici na zadani pinu.
az nabehne g-profil, tak uz je na zadani pinu pozde a diamond mi nabehne jen jako pda, bez telefonu. ten pak musim nahodit samostatne.
nevite jak tohle vyresit ? me napadlo, zmenit poradi spoustenych pri restartu. jestli mate jiny napad sem s nim. pin zadavat chci, nechci to nechat jen tak.
pak me napdla moznost resetovat zarizeni pomoci nejakeho jineho programu, ale nevim o zadnem, ktery by byl tak jednoduchy jako ten z spb mobile shell. v tom se ale neda zadat pin, kterej by to pri restartu samo vyplnilo.
pokud tedy znate nejakej programek, kterej by na "tlacitko" resetoval diamonda a zaroven sam vyplnil pin, bylo by to idealni.
dik za pripadne rady.
poradi programu pri startu (soft resetu)
O ničem takovém nevím. Buď bych to řešil ručním spuštěním G-Profile po naběhnutí systému nebo bych si vypnul PIN.
ted jsem koukal na MemMaid, a tam se zda ze je tahle moznost. jmenuje se sprava automatickeho spousteni a daji se tam presunovat ruzne programy. a pokud se mi zda, ma to vliv na start...jeste otestuji.
ale asi bych stejne radi ten programek na soft reset s pinem....takze kdybyste nekdo vedel..
ale asi bych stejne radi ten programek na soft reset s pinem....takze kdybyste nekdo vedel..
myslim ze sem nekde videl takovou blbustku... 10sec timer na spusteni programu via cmd. Zkusim se mrknout, tim bys pak poustel GProfile po startu